Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Емма Уотсон замислилася про сиквел

Емма Уотсон замислилася про сиквел "Красуні і Чудовиська"

multikino.com, 07.05.2017 23:00, (прочит: 746 раз, коментовано: 0 раз)

Нагадаємо, що оригінальних мультфільмів було три


Збори фільму "Красуня і Чудовисько", який вийшов на екрани на початку цієї весни, перевалили за мільярд, що дозволяє його творцям задуматися про сиквел. Крім того, Емма Уотсон, виконавиця головної ролі, зовсім не проти ще раз приміряти образ Белль.

Уотсон, раніше більш відома за роллю у фільмах про Гаррі Поттера, зараз стрімко наближається до першого місця у списку найбагатших актрис, так як вона отримує відсотки з прокату «Красуні і чудовиська». У своєму недавньому інтерв'ю вона повідомила, що готова зануритися в цю казку вдруге. «Я ніколи не чула, що в історії Красуні і Чудовиська було продовження. Але якщо б мені випав такий шанс, я б з радістю знову зіграла цю роль», - каже Емма. Крім того, актриса навіть являє приблизний сюжет для своєї героїні. «Мені завжди здавалося, що Белль повинна стати вчителькою і завідувати бібліотекою в замку. Вона могла б відкрити читальний зал для жителів села і навчати їх грамоти». 

Продюсери поки ніяк не коментують можливість сиквела картини, однак, враховуючи касові збори, ця ідея цілком має право на реалізацію.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Емма Уотсон,