Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Бред Пітт зворушливо розповів про розлучення з Анджеліною Джолі

Бред Пітт зворушливо розповів про розлучення з Анджеліною Джолі

multikino.com, 04.05.2017 23:00, (прочит: 1243 раз, коментовано: 0 раз)

У стосунках колишньої пари можливі потепління?


Бред Пітт дав перше інтерв'ю після розлучення з Анджеліною Джолі та знявся у фотосесії для журналу «GQ». В інтерв'ю актор відверто розповів про власний алкоголізм, який і став головною причиною розлучення однієї з найкрасивіших пар планети. 

Бред зізнається, що коли Анджеліна кинула його, він відчував себе так, немов пережив смерть. І йому довго довелося звикати жити по-новому.

В розлученні Бред винить виключно себе, визнаючи, що у нього була чудова сім'я, яку він зруйнував.

"Я наче виграв в лотерею, але сам викинув щасливий квиток, - говорить він. – Я витрачав час на абсолютно порожні речі. Я пив забагато горілки. В цьому я був гарний. Я був просто професіоналом у випивці, - говорить Бред. – І це стало проблемою. Чесно кажучи, з тих пір, як я закінчив коледж, я не пам'ятаю жодного дня, щоб я не випив або не викурив косяк. Коли у мене з'явилася сім'я, я зав'язав з усім, крім випивки. Але в останній рік мого сімейного життя все вийшло з-під контролю".

За словами Бреда півроку після розлучення для нього виявилися гіркими місяцями, але вони пішли на користь: він більше не п'є.

"У нас є виноробня, і мені дуже подобається вино. Але тепер я можу себе контролювати, - стверджує Пітт. – Я почав лікується. Я пройшов курс з двома психотерапевтами, і вони мені дуже допомогли. Я п'ю журавлиний сік і газовану воду. І, повірте, у мене найчистіший аналіз сечі по всьому Лос-Анджелесі".

В перші дні після того, як Кеті забрала дітей і пішла, Бреда підтримали друзі. Він був дуже пригнічений втратою сім'ї і не міг залишатися один.

"Я просто не міг повернутися в наш порожній будинок, мені було дуже погано. Тому я шість тижнів спав на підлозі в будинку моїх друзів в Санта-Моніці", - згадує Пітт.

Крім новини про розлучення на Бреда незабаром звалилася нова напасть – ФБР почало розслідування про жорстоке поводження актора з власними дітьми.

"Мене просто поклали на лопатки і зв'язали по руках і ногах, коли до справи підключилися органи опіки, - зізнається артист. – Після цього ми з Анджеліною змогли розібратися в цьому питанні. Ми обидва намагаємося. Я чув, як один адвокат говорив: «У суді ніхто ніколи не виграє. Суд вирішує, кому буде болючіше». І це правда. Ти витрачаєш цілий рік, щоб довести свою правоту, але ти тільки множиш ненависть. Я не хочу в цьому брати участь. І на щастя, моя колишня дружина згодна зі мною. Це все дуже погано впливає на дітей, коли сім'я розпадається. Діти такі ранимі. Вони вбирають все. Потрібно, щоб хтось тримав їх за руку і пояснив їм все. І їх треба слухати. Я завжди був дуже зайнятий на роботі і ніколи не слухав їх. Я хочу змінитися і стати кращим".

Бред називає себе емоційним «гальмом» і зізнається, що йому завжди було важко правильно виражати свої почуття і показувати свою любов. Тепер він шкодує, що дуже мало говорив дітям про свої почуття.

"Це розлучення немов дало мені ляпаса: я повинен стати іншим. Я повинен показати їм, що я змінився".

За словами джерел, Бред бачився зі своїми дітьми в Камбоджі, куди вони відправилися на прем'єру нового фільму Джолі.

Розповідаючи про розставання з Анджеліною, Бред каже, що йому дуже шкода, і зізнається, що перший час він сподівався повернути дружину.

"Першим бажанням було постаратися утримати ці відносини. Але потім на розум приходить всім відома фраза: «Якщо любиш – відпусти», - говорить він. - Тепер я розумію зі свого досвіду, що це значить. Це означає любити без права володіння".



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Бред Пітт,