Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

НВО випустить проект про принцесу Діану

НВО випустить проект про принцесу Діану

multikino.com, 04.05.2017 22:25, (прочит: 673 раз, коментовано: 0 раз)

Повідомляють, що у фільмі буде відверте інтерв'ю з синами принцеси


Як повідомляє преса, щоб вшанувати спадщину принцеси, з дня трагічної загибелі якої в цьому році виповнюється 20 років, канал HBO отримав права на новий документальний фільм про життя Діани.

Видання «The Hollywood Reporter» називає майбутній документальний фільм «орієнтиром». Виконавчий продюсер проекту Нік Кент розповів, що він «покаже принцесу Діану такою, якою її ніколи раніше не бачили, очима двох людей, які знали її краще всіх». Сини Діани принц Вільям, герцог Кембриджський і принц Гаррі — вважаються головними суб'єктами проекту, даючи рідкісні інтерв'ю про гуманітарні місії їх матері, філантропію та відверті анекдоти про те, як вона сформувала їх як окремі особистості. Крім того, ходять чутки, що інші друзі і члени родини, багато з яких публічно не висловлюються з цього питання, будуть представлені в документальному фільмі поряд з рідкісною архівною зйомкою.

ABC буде транслювати перший з двох спецвипусків «Diana» у неділю, 7 травня, в якому будуть розглянуті останні 100 днів життя принцеси. Друга телепередача, спродюсована частково журналом People, вийде в ефір на ABC в серпні.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

канал НВО, принцеса Діана,