Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Netflix планує зняти фільм з братами Аффлеками

Netflix планує зняти фільм з братами Аффлеками

multikino.com, 03.05.2017 00:10, (прочит: 1193 раз, коментовано: 0 раз)

Проект "Потрійний кордон" раніше був призупиненим


Проект, який раніше викупила і призупинила студія Paramount, міг принести їй добрі заробітки. У складі "Потрійного кордону" "світилися" Ченнінг Татум, Том Харді і Махершала Алі.

Після того, як студія зупинила розробку фільму, проект зацікавив сторонні компанії, які готові купити права на нього і запустити стрічку у виробництво в другій половині 2017 року.

Як повідомляє Deadline, серед потенційних покупців ближче всього зараз до укладення угоди стрімінг-сервіс Netflix. Причому компанія замість вибулих Татума і Харді планує запропонувати головні ролі Кейсі і Бену Аффлеку. Махершала Алі ж буде закріплений за тією ж роллю, що і раніше. Режисерувати картину збирається Джей Сі Чендор.

"Потрійний кордон" — історія про наркотрафік в області потрійного кордону між Парагваєм, Аргентиною і Бразилією. Ще багато років тому проект потрапив у так зване виробниче пекло. Колись до головних ролей в картині придивлялися Том Хенкс, Уілл Сміт і Джонні Депп, а режисерувати картину за сценарієм Марка Боала збиралася Кетрін Бігелоу.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Netflix,