Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

13 причин чому: серіал від Netflix продовжили на другий сезон

13 причин чому: серіал від Netflix продовжили на другий сезон

multikino.com, 01.05.2017 05:00, (прочит: 942 раз, коментовано: 0 раз)

Як повідомляє The Hollywood Reporter, робота над другим сезоном серіалу розпочалася вже кілька тижнів тому. Однак, сама компанія Netflix поки що відмовляється від будь-яких коментарів.

Серіал "13 причин чому", в якому розповідається про школярку, яка покінчила життя самогубством, а потім пояснює причину цього вчинку на 13 касетах, викликала чималий розголос у мережі. Кілька кадрів серіалу деталізовано показують самогубство дівчинки, про що попереджають творці на самому початку. 

Серіал вже встигли обговорити у всеможливих ток-шоу Америки, здебільшого наголошуючи, що для вразливих підлітків це може бути поштовхом до дій. Як повідомив сам автор серіалу Нік Шефф та представники компанії Netflix: "Ми хотіли визнати той факт, що самогубство - це брудно, негарно і це неймовірно боляче", - сказав він. "Немає нічого спокійного або гарного у серіалі про це взагалі. Це жахливо терпіти і це жахливо для людей, яких людина, що здійснює самогубство залишає позаду. Ми хотіли розповісти цю історію правдиво. І як би не було важко дивитися, його потрібно побачити. Якщо ми робимо товар, який легко сприймати, то ми робимо товар, який не хочемо продавати".



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

13 причин чому,