Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Студія Fox оголосила дату виходу нового фільму про

Студія Fox оголосила дату виходу нового фільму про "Людей Ікс"

multikino.com, 30.04.2017 23:40, (прочит: 1195 раз, коментовано: 0 раз)

А також дату виходу сиквелу "Дедпула", "Вбивства у Східному експресі" та інших 


Сиквел фільму «Дедпул», що зібрав у світовому прокаті 783 млн доларів, вийде 1 червня 2018 року. Раніше «Дедпул 2» займав слот 29 червня як безіменний проект Fox/Marvel.

Спін-офф франшизи «Люди Ікс» під назвою «Нові мутанти» пересунувся з 2 березня на 13 квітня 2018-го.

2 листопада 2018 року вийде фантастика «Темний Фенікс» за коміксами «Люди Ікс». Темний Фенікс — інше его мутанта Джин Грей, яку у фільмах Брайана Сінгера грала Фамке Янссен. Шкоду, яка завдається її темним альтер его, можна було спостерігати у фільмі «Люди Ікс: Остання битва». Картину знімав Бретт Ретнер, оскільки Сінгер переметнувся на студію Warner знімати історію про Супермена.

Драма Стівена Спілберга про документи Пентагону з'явиться в кінотеатрах США 22 грудня до нагородного сезону. 12 січня 2018-го прокат розшириться.

На Різдво 2018-го обіцяють випустити «Богемську рапсодію» — фільм Брайана Сінгера про групу Queen, де Рамі Мальок зіграє Фредді Мерк'юрі.

Комедійний бойовик Меттью Вона «Kingsman: Золоте кільце» вийде на тиждень раніше — не 29 вересня, а 22 вересня. На його колишню дату встала кримінальна драма «Зроблено в Америці» з Томом Крузом.

«Вбивство в Східному експресі» Кеннета Брані також посунулось вище за графіком і замість 22 листопада вийде 10 листопада цього року.

Трилер «Червоний горобець», де Дженніфер Лоуренс грає російську шпигунку, переїхав з листопада 2017-го на 2 березня 2018-го.

Третій фільм франшизи «Біжить у лабіринті» з підзаголовком «Ліки від смерті» з'явиться в кінотеатрах 9 лютого 2018-го. З цієї дати з'їхав ремейк «Хижака», який встав на 3 серпня 2018-го.



Джерело: Deadline



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Fox,