Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

5 захоплюючих фільмів про космос

5 захоплюючих фільмів про космос

multikino.com, 27.04.2017 16:44, (прочит: 276 раз, коментовано: 0 раз)

Для тих, кому набридло земне тяжіння


Інопланетні цивілізації, безкрайній космос, дивовижні зірки і таємничі всесвіти, які можна відкрити не піднімаючись з дивана – це все ви зможете знайти в цих фільмах. Від «Зоряних воєн» до «Інтерстеллара» - кожна з стрічок відкриє вам інший всесвіт, іноді вигаданий, а іноді жорстокий і реальний, яким він є в дійсності.

«Зоряні війни: Епізод 4 – Нова надія», реж. Джордж Лукас

Ось вже більше тридцяти років всесвіт Лукаса захоплює серця нових шанувальників цікавою історією про джедаях, імператорське військо і Дарта Вейдера. Навіть якщо ви знаєте, хто такий Вейдер, що це – «Зірка Смерті», і на якій планеті живе Люк Скайвокер, переглянути франшизу варто.

«2001 рік: Космічна одіссея», реж. Стенлі Кубрик

Екіпаж космічного корабля С. С. Діскавері досліджує Всесвіт, відповідаючи на питання, які мучать людство з тих пір, як перший його представник підняв голову вгору і зацікавився космічним простором. До речі, для любителів почитати є хороша новина – однойменна книга, по якій Кубрик зняв захоплюючу стрічку, вийшла в 1968 році, тому не відмовляйте собі в задоволенні читання. Також варта уваги книга Час перших, яка відкриє таємниці реальних подій під час гонки за космічне першість. Книга Час перших, яку можна купити тут, розповідає про космічну війну між СРСР і США. Павло Бєляєв та Олексій Леонов, командир і пілот корабля «Восход-2» готові увірватися в космос, але раптом місія сходить з наміченого шляху... Всю історію про корабель «Восход-2» можна прочитати в книзі Час перших.

«Гравітація», реж. Альфонсо Куарон

Історія про несподіваний поворот останньої місії «ветерана» в космосі Метта Ковальські і доктора Райан Стоун, для якої цей політ – перший. Звичайна поломка, яку в теорії легко полагодити, перетворюється на катастрофу і шаттл виявляється знищеним. Стоун і Ковальські залишаються живими, але чи це так втішно, якщо вони – єдині люди в космосі, які не можуть зв'язатися з Землею і приречені на загибель у чужому просторі?

«ВАЛЛ-І», реж. Ендрю Стентон

Надзвичайно добрий мультфільм про робота ВАЛЛ-І, який працює прибиральником на порожній Землі після того, як люди, що відлетіли в космос шукати нову, чисту планету. Однак без настроювачів ВАЛЛ-І вже не нагадує звичайну, бездушну машину – в ньому пробуджуються почуття і розуміння того, що оточує його на землі.

«Інтерстеллар», реж. Крістофер Нолан

Недалеке майбутнє зовсім безрадісне для людства, яке відмовилося від важливих розробок, і цілком віддало себе сільському господарству. На Землі екологічна криза, проблеми з продовольством, тому група дослідників, яка пішла в підпілля, таємно відправляється в космос, щоб знайти кращу планету для життя і врятувати людство від загибелі.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

космос,