Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Майкл Шеннон зіграє у

Майкл Шеннон зіграє у "451 градус за Фаренгейтом"

multikino.com, 23.04.2017 23:00, (прочит: 610 раз, коментовано: 0 раз)

Оголосили склад акторів


«451 градус за Фаренгейтом» — класична антиутопія, вперше опублікована в 1953 році. За сюжетом в майбутньому людство більше не потребує книг. Вони визнані незаконними і регулярно спалюються спеціальними загонами пожежників.

Головний герой Гай Монтег разом з іншими представниками професії займається спаленням книг. Однак він починає сумніватися в своїй роботі, поступово розуміючи, що влада навмисно дурить людей, позбавляючи їх джерел знань і регулярно зганяючи до спеціальних екранів, на яких транслюються дурнуваті телепрограми.

У прийдешньому телефільмі роль Гая Монтега виконає Майкл Б. Джордан. Майкл Шеннон втілить образ його наставника, брандмейстера Бітті.

Режисером нової адаптації класичного роману Рея Бредбері призначений Рамін Бахрані («99 будинків», «Прощай, Соло). Він же разом з Аміром Надері займається написанням сценарію. Виконавчими продюсерами екранізації стали Майкл Б. Джордан, Рамін Бахрані, Сара Грін, Алан Гасмер і Пітер Джейсен.

Як повідомляє Variety, проект зараз перебуває на ранній стадії розробки, проте досить швидко має перейти до знімального процесу.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

451 градус за Фаренгейтом,