Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Труби ППУ: основні критерії вибору та головні характеристики

Труби ППУ: основні критерії вибору та головні характеристики

multikino.com, 21.04.2017 10:54, (прочит: 327 раз, коментовано: 0 раз)

Ці труби використовуються для підземного і наземного укладання теплотрас


Труби ППУ незамінні під час прокладання сучасних теплотрас, але крім того вони успішно використовуються для удосконалення опалення, транспортування газу, нафти або хімікатів, так як володіють підвищеною ізоляцією. Як розшифрувати незрозумілу, на перший погляд, абревіатуру і що варто знати про головні критерії вибору труб ППУ?

Труба ППУ – це так звана «труба в трубі». На трубу-основу, яку виготовляють зі сталі, наносять шар пінополіуретану (ППУ), тобто створюється теплоізоляція. Після шару ППУ трубу поміщають в спеціальну оболонку з оцинкованої сталі або поліетилену. Додатковий кабель дистанційного контролю, який монтується в ізоляцію, допомагає швидко виявити проблемні ділянки і запобігти аварії.

Поліетиленова оболонка труб ппу позначає те, що така труба використовується під час монтажу підземних теплотрас. Поліетилен, який використовується, маркується ПЕ-80 і здатний витримати великий тиск (1,6 Мпа) і високі температури (до 150 градусів за Цельсієм).

У чому плюси використання труб ППУ?

1. Довговічність. У той час, коли звичайні труби без поліетиленової оболонки здатні працювати до десяти років, теплоізоляція ППУ робить термін зношування великим в три рази, також продовжуючи термін служби сталевої основи.

2. Менші витрати тепла, які суттєво економлять воду, паливо і електрику під час експлуатації труб.

3. Прискорення роботи по прокладанню теплотраси мінімум в чотири рази і, крім того, зменшення витрат на ремонт труб, завдяки додатковому обладнанню.

Де можна використовувати труби ППУ?

Хоча звичайний користувач вважає, що застосування таких труб виправдане виключно в теплотрасі, купити труби ППУ і використовувати їх можна і в інших сферах, наприклад при встановленні гарячого водопостачання, що допоможе суттєво заощадити на його експлуатації, при опаленні, транспортування нафти і газу, а також під час роботи з хімікатами.

Як відбувається процес купівлі труб ППУ?

На відміну від покупки звичайних труб купівля труб ППУ характеризується формуванням окремого прайс-листа, який акцентує увагу на бажаннях і потребах замовника. Після підбору критеріїв, узгоджуються терміни доставки, форми оплати і складається необхідна документація. За умови повної домовленості фірми і клієнта, останній надає частину авансу, а фірма відправляє замовлення на обробку і після його виконання, відвантажує транспортом до обумовленим місцем.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

трубы ППУ,