Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Без принцеси: Керрі Фішер не буде в наступному епізоді

Без принцеси: Керрі Фішер не буде в наступному епізоді

multikino.com, 17.04.2017 01:10, (прочит: 843 раз, коментовано: 0 раз)

Про це повідомив брат актриси


Глава Lucasfilm Кетлін Кеннеді в минулу п'ятницю повідомила програмі ABC News: «На жаль, Керрі не з'явиться в дев'ятому епізоді. Але ми побачимо багато Керрі у восьмому».

Раніше брат актриси Тодд Фішер розповів, що він та дочка Фішер, Біллі Люрд, дали згоду студії Disney на використання недавно знятого матеріалу з її участю у дев'ятій частині саги. Відразу почалися розмови про те, як студія розпорядиться відзнятим матеріалом, а також про те, як будуть дознімати Лею. Невже знову воскресить на комп'ютері?

Кеннеді прокоментувала слова Фішера так: «Напевно, він неправильно зрозумів». Незабаром після смерті Керрі Фішер в грудні 2016-го представники Lucasfilm заявили, що не планують підняти її героїню цифровим способом в дев'ятому епізоді.

«Ми закінчили всі сцени з Кері у восьмому фільмі, і вона просто чудова в ньому», — говорить Кеннеді. Студія завершила зйомки «Останніх джедаїв» влітку, але робота над сценарієм дев'ятої частини ще не велася, коли актриса померла. «Ми почали все заново в січні, так що, на жаль, Керрі не з'явиться в дев'ятому».



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Керрі Фішер,