Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Стівен Спілберг взявся за «Halo»

Стівен Спілберг взявся за «Halo»

M.F. FaraoN, 12.08.2009 12:15, (прочит: 2666 раз, коментовано: 0 раз)

Готується екранізація популярної відеогри.

Стівен Спілберг бере багатостраждальну екранізацію гри «Halo» під свій продюсерський контроль. Йому так сильно сподобався новий сценарій Стюарта Бітті «Halo: The Fall of the Reach», що франшиза стала найбажанішим проектом для Dreamworks. Студія готувалася до незалежного виробництва і дистрибуції своїх картин за допомогою Walt Disney Pictures, але втратила права на «Трансформерів» в ході розлучення з Paramount, і тепер шукає новий фундамент для безбідного існування.

Нагадаємо, раніше проектом займався Пітер Джексон, проте пізніше відмовився від нього, так і не зумівши домовитися з Microsoft по низці фінансових запитань.

Сюжет гри оповідає про війну людей (Космічні Сили Об'єднаних Націй) і Ковенантів (союз декількох інопланетних рас). Люди здають свої позиції на всіх фронтах і форсують проект «Нових спартанців» — суперлюдей, які покликані знищити ковенантів. Всі наукові сили за цим проектом базуються на планеті Річ. Але Ковенанти знаходять Річ і знищують планету разом з новими спартанцями. Врятуватися удається всього одному кораблю «Pillar Of Autumn». Він здійснює сліпий стрибок в гіперпростір і виходить з нього поряд з таємничим священним для ковенантів артефактом під кодовим ім'ям «Halo».
Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах