Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Галь Гадот знялась у сексуальній фотосесії для W Magazine

Галь Гадот знялась у сексуальній фотосесії для W Magazine

multikino.com, 15.04.2017 07:50, (прочит: 1841 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса стала "обличчям" травневого номеру


Фотосет актриси був приурочений до виходу на екрани фільму про Чудо-жінку, заснованого на однойменному коміксі видавництва DC Comics. Кінострічка, прем'єра якої відбудеться у червні цього року, стане четвертим фільмом розширеного всесвіту DC після Загону самогубців.

В інтерв'ю Гадот розповіла про свою участь в гучному проекті і зізналася, що втілювати на екрані роль однієї з найвідоміших супергероїнь в історії коміксів, було надзвичайно цікаво. Крім того, актриса розповіла про складний кастинг, який їй довелося пройти, щоб отримати заповітну роль:

"Коли я проходила кастинг на участь в проекті Бетмен проти Супермена, я не знала, що мене розглядають на роль Диво-жінки. Режисер Зак Снайдер попросив мене зіграти на камеру і це було справжнє пекло. Вони розглядали шість або сім актрис, і ми всі перебували в різних трейлерах і повинні були перебувати там до тих пір, поки нас не викличуть. Очікування – найгірше для мене. Я просто сходила з розуму. І потім я вирішила зайняти себе чимось і включила музику. Пам'ятаю, що це був хіт Бейонсе, під який я танцювала, щоб зняти напругу. Тому, спасибі тобі, Бейонсе!", – заявила актриса.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Галь Гадот, фото,