Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джуд Лоу стане молодим Дамблдором

Джуд Лоу стане молодим Дамблдором

multikino.com, 12.04.2017 23:00, (прочит: 912 раз, коментовано: 0 раз)

Інформація підтверджена офіційно


Джуд Лоу буде протистояти Джонні Деппу в сиквелі фільму «Фантастичні тварини і де їх шукати», повідомляє thr.ru. Акторові дісталася роль соратника, а потім супротивника Грін-де-Вальда – Албуса Дамблдора. Зрозуміло, це молодий Дамблдор, який ще не встиг стати професором Хогвартса – адже дія франшизи відбувається за 70 років події поттеріани.

Ми побачимо Дамблдора, коли він викладав в Гогвортсі трансфігурацію - дисципліну, яка вивчає магічні способи перетворення одних речей в інші, неживих предметів в живі і навпаки, а також одні живі об'єкти в інші. 

Джоан Роулінг, яка знову напише сценарій до фільму (і наступні три продовження) раніше говорила, що в цій франшизі ми дізнаємося про суворий період життя Дамблдора. «Ми побачимо Дамблдора в визначальний для нього час. Його сексуальність визначилася – так що дивіться, що буде». Нагадаємо, ближче до виходу фінальних частин поттеріани Роулінг оголосила, що Дамблдор – гей, тому історія його стосунків з другом юності Грін-де-Вальдом заграла новими фарбами. 

Режисер франшизи Девід Єйтс вже встиг публічно порадіти призначенням Джуда на таку відповідальну роль: «Джуд Лоу – феноменально талановитий актор, чиїми роботами я давно захоплююся і з ким давно хотів попрацювати. Я знаю, що він чудово передасть несподівані грані Албуса Дамблдора, як відкрила нам Джоан Роулінг, у важкий період його життя». 

Зйомки сиквела «Фантастичних звірів» почнуться цього літа.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Джуд Лоу,