Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Rotten Tomatoes склав рейтинг кращих серіалів минулого року

Rotten Tomatoes склав рейтинг кращих серіалів минулого року

multikino.com, 08.04.2017 01:10, (прочит: 2082 раз, коментовано: 0 раз)

Який з них ви не встигли переглянути?


1. «Хороша боротьба» (рейтинг критиків – 100%)

Спін-офф серіалу «Хороша дружина». Діана Локхарт (Крістін Баранскі) – власниця власної адвокатської контори. Вона повністю зосереджена на процвітанні свого бізнесу. Діана з легкістю справляється з будь-якими труднощами на роботі, в чому їй допомагає її хрещениця Майя (Роуз Леслі), яка щойно закінчила коледж, але вже досягла успіху в адвокатській практиці. Одного разу фірма Діани через одного нечесного клієнта, якому Діана не змогла відмовити у допомозі, виявляється замішаною у фінансовій афері. Внаслідок цього головна героїня змушена покинути власну фірму, залишившись без заощаджень. Разом з нею стає жертвою і Майя, кар'єра якої виявляється під загрозою.



2. «13 причин, чому» (рейтинг критиків – 92%)

Тінейджер Клей Дженсен одного разу знаходить на порозі свого будинку коробку. Всередині - аудіокасети, записані Ханною Бейкер - дівчиною, в яку він був у школі закоханий і яка раптово покінчила життя самогубством. У своїх записах Ханна вказала тринадцять причин, які штовхнули її на цей крок. Щоб з'ясувати, в чому він винен, Клей повинен прослухати всі тринадцять касет. Він поступово відкриває тривожні таємниці Ханни та їхніх однокласників. Одним з головних режисерів серіалу виступив володар премії «Оскар» за фільм «У центрі уваги» Том Маккарті.



3. «Легіон» (рейтинг критиків – 90%)

Девід Хеллер - шизофренік. Його точний діагноз - «множинний розлад особистості». Сім'я поміщає Девіда на лікування в закриту психіатричну клініку, і там він знайомиться з Сід - дівчиною, яка дає йому зрозуміти, що насправді він не хворий, а ті дивні картини, які створює його розум, - це наслідок мутації, і насправді вони реальні. Серіал знятий за мотивами коміксів Marvel про супергероя Легіон, одного з найпотужніших мутантів вигаданого всесвіту, який також є сином професора Ксавьє, вже знайомого глядачам за кіносерії «Люди Ікс». Головні ролі в багатосерійній картині виконали Ден Стівенс, Рейчел Келлер і Обрі Плаза, і в даний час вже запущений у виробництво її другий сезон. 



4. «Ворожнеча: Бетт і Джоан» (рейтинг критиків – 89%)

Історія суперництва двох найбільших кінодів «золотого століття» Голлівуду — Джоан Кроуфорд і Бетт Девіс. Під час роботи над психологічним трилером Роберта Олдріча «Що сталося з Бебі Джейн?» актриси зустрічаються і... починають намагатися зжити одна одну зі світу. Війна між честолюбними жінками виявилася сильнішою будь-якого трилера. Кроуфорд і Девіс зіграли дві великі актриси наших днів - Джесіка Ленг і Сьюзен Сарандон.



5. «Велика маленька брехня» (рейтинг критиків – 88%)

У маленькому американському містечку на благодійному шкільному балу відбувається вбивство, але ім'я жертви залишається невідомим. Сюжет серіалу розповідає про кілька місяців, що передували інциденту, і зосереджений на п'яти сім'ях, чиї діти ходять у один клас. І ці сім'ї загадковим чином пов'язані з вбивством, хоча здається, що їх життя ідеальне. Акторський склад серіалу вийшов воістину зірковим: в ньому з'являються Ніколь Кідман, Шейлін Вудлі, Різ Уізерспун, Лора Дерн, Зої Кравіц і Олександр Скарсгард.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Rotten Tomatoes,