Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Арнольд Шварценеггер розповів про продовження

Арнольд Шварценеггер розповів про продовження "Термінатора"

multikino.com, 05.04.2017 01:10, (прочит: 1752 раз, коментовано: 0 раз)

Актор спростував чутки


Минулого місяця з'явилось одразу дві новини: перша повідомила про те, що франшиза "Термінатора" отримає своє продовження в наступні кілька років і друга, яка спростувала цю новину, заявивши, що провал останнього фільму "Генезис" впевнив компанію в тому, що не варто витрачати кошти на Арні.

Однак, американський актор та політик Арнольд Шварценеггер заспокоїв фанатів "Термінатора", які повелися на чутки про завершення франшизи, повідомляє "Contact Music".

"Я не хочу називати це фальшивою новиною, як це називає президент, але, гадаю, люди просто пишуть якісь речі – і я гадки не маю, чому. Лише тому, що (студія) "Paramount" не хоче брати франшизу "Термінатора", але ж є 15 інших студій, які це зроблять – тож це не означає, що франшиза закінчилася, чи не так?", - сказав "Залізний Арні" сайту Fandango.com.

"Це просто означає, що ведуться переговори з іншою студією, але я не можу розказати вам жодних деталей. Вони повідомлять. Але, так, франшиза "Термінатора" ніколи не закінчується. І пам’ятайте, що після 2018-го року вона її знову отримує Джеймс Камерон, і тоді вона продовжиться!", - додав він.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Арнольд Шварценеггер,