Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Стеллан Скарсгард зіграє нациста у фільмі про Голокост

Стеллан Скарсгард зіграє нациста у фільмі про Голокост

multikino.com, 04.04.2017 06:20, (прочит: 1156 раз, коментовано: 0 раз)

Це буде екранізація книги "Розфарбована птаха"


Стеллан Скарсгард виконає одну з ключових ролей у драмі «Розфарбований птах» («The Painted Bird»), заснованої на однойменній книзі американського письменника польського походження Єжи Косинські, повідомляє kinomania. Напівбіографічний роман, опублікований вперше в 1965-му, є дебютною роботою Косинські. У книзі події розгортаються на тлі Другої світової війни, піднімається тема Голокосту. Після видання «Розфарбовану птаху» зустріли суперечливими відгуками: мова в тексті йде в тому числі про безжалісність, яку польські селяни демонстрували у воєнний час по відношенню до близьких.



Скарсгард зіграє німецького солдата. Сам актор каже, що йому сподобалися і книга, і підготовлений сценарій для екранізації, і висловлюється про проект так: «Подібна історія вам, напевно, знайома: це розповідь про хлопчика і його зустрічі з різноманітними персонажами, одним з яких є і я». Роль дитини виконує дев'ятирічний польський актор Петро Котлар. У картині також зніметься Удо Кір; крім того, зараз ведуться переговори з Харві Кейтелем.

Режисером стрічки, бюджет якої складе п'ять мільйонів доларів США, виступає Вацлав Мархоул. У роботі над картиною беруть участь чеські, словацькі та українські продюсери. Прем'єра «Розфарбованої птиці» запланована на травень 2019 року.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Стеллан Скарсгард,