Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кевін Спейсі просить роль у триллері Рідлі Скота

Кевін Спейсі просить роль у триллері Рідлі Скота

multikino.com, 02.04.2017 06:20, (прочит: 1200 раз, коментовано: 0 раз)

І не тільки він!


Майбутній фільм Рідлі Скотта підняв галас в акторському середовищі. Так, Кевін Спейсі, Мішель Вільямс і Марк Уолберг ведуть переговори про участь у трилері «Всі гроші світу». Сюжет присвячений реальній історії викрадення онука нафтового магната Джона Пола Гетті.

У 1973 році онук нафтового магната Джона Пола Гетті (на той момент найбагатшої людини в світі), Пол Гетті III, був викрадений невідомими, які вимагали за підлітка викуп у розмірі $17 мільйонів. Непоступливий мільярдер платити навідріз відмовився, тоді викрадачі вислали йому відрізане вухо онука, після чого Гетті все-таки заплатив, але лише $3 мільйони. У підсумку Пол Гетті III був знайдений на півдні Італії, але не зміг впоратися з психологічною травмою і пристрастився до наркотиків, однак встиг стати батьком. Його син, Бальтазар Гетті, пізніше вибрав для себе кар'єру актора і зіграв одну з головних ролей у трилері «Шосе в нікуди» Девіда Лінча.

Сценарій «Всіх грошей світу» написав Девід Скарпа («День, коли Земля зупинилася»). Образ Гетті-старший міг втілити Джек Ніколсон, але актор вибув з проекту, тому Скотт планує знайти іншу голлівудську зірку приблизно такого ж рангу. Вільямс зіграє головну жіночу роль, на яку раніше претендували Анджеліна Джолі і Наталі Портман.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Кевін Спейсі, Рідлі Скотт, Всі гроші світу,