Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

5 захоплюючих серіалів цього року, які варто подивитися

5 захоплюючих серіалів цього року, які варто подивитися

multikino.com, 27.03.2017 09:11, (прочит: 451 раз, коментовано: 0 раз)

Ця весна багата на цікаві серіали!


Якось так повелося в світі кінематографа, що найцікавіші фільми чи серіали виходять навесні або восени, а зима і літо, мабуть, створені для того, щоб всі сцени дозняти, а всі найкращі кадри зліпити в черговий шедевр. Весна цього року вже порадувала любителів кіно декількома відмінними стрічками («Спліт» з Макевоєм або «Красуня і Чудовисько», яка збирає шалені гонорари), тому ми пропонуємо акцентувати увагу на серіалах, які захоплять вашу увагу на наступні два місяці.

Рівердейл

Серіал, який вийшов на екрани в останні зимові місяці, в цьому році отримає ще й другий сезон, тому у вас є час, щоб поринути у світ таємниць. Рівердейл – це екранізація популярних в США коміксів про хлопчика Арні. Зараз, перенесений на екран, Арні з подругами Бетті і Веронікою, які також живуть в маленькому і нічим не примітному містечку Рівердейл, спробують зрозуміти, що ж відбувається в місті під зовнішнім, благополучним фасадом? Підліткова драма з цікавою кримінальної зав'язкою не зможе залишити вас байдужими і ви з нетерпінням будете чекати нових серій нового сезону, як і ми.

Енн

Добродушний і справді сонячний, спеціально для весни, серіал за мотивами книги відомої письменниці Люсі Монтгомері. Історія розгортається навколо дівчинки-сироти Енн, яку взяли в сім'ю помилково замість хлопчика. Дівчинка дуже привітна і відкрита, любить поговорити і часто потрапляє у всілякі неприємності, які тільки можуть трапитися з дітьми. Для всіх, хто в дитинстві зачитувався доброю книгою, серіал точно припаде до смаку!

13 причин, чому...

І ми, і ви очікуємо цей серіал через несподівано цікавий і багатообіцяючий сюжет: підліток Клей одного разу знаходить біля дверей будинку посилку, всередині якої касета. На ній записаний голос Ханни, дівчинки, яку він дуже любив, але яка покінчила життя самогубством. 13 записів розкажуть голосом Ханни про 13 причини, які спонукали її зробити такий крок, але от біда – одна з причин – сам Клей.

Великий куш

Несподівана роль для Рона з «Гаррі Поттера» - Руперта Грінта, який буде очолювати в цьому серіалу банду злодіїв і шахраїв. Одного разу вони наткнуться на машину, повну золота, але в бочці меду ховається ще велика ложка дьогтю – золоті злитки крадені і все це не до вподоби всім бандам лиходіїв.

Твін Пікс

25 років ми чекали продовження і ось, нарешті, в травні цього року вбивство Лори Палмер, яке хвилювало містечко Твін Пікс багато років, знову схвилює думки багатьох. Зрозуміло, в продовженні ми побачимо всіх улюблених героїв, і знаменитий агент-детектив Дейл Купер також повернеться до справи.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

серіали, Рівердейл,