Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Теорію великого вибуху" вирішили продовжити на два сезони

multikino.com, 22.03.2017 06:20, (прочит: 671 раз, коментовано: 0 раз)

Приємні новини для фанатів!


На початку березня стало відомо, що п'ятеро провідних акторів серіалу погодилися зменшити свої гонорари, щоб утримати в проекті Мелісу Рауш і Маєм Біалік, яким платили набагато менше. Джим Парсонс, Джонні Галекі, Кейлі Куоко, Саймон Хелберг і Кунал Нейер погодилися віддати за 100 000 доларів кожен, щоб актриси не залишилися в образі.

Однак, як повідомляє Deadline, рішення каналу CBS і Warner Bros. Television продовжити серіал ще на два сезони не включає в себе контракти з Рауш і Біалік. Договір з кожною з актрис закінчується у фіналі 10 сезону. Переговори з ними ведуться, але поки домовленість не досягнута. Останнім часом вони отримували по 175 000 доларів за серію, тоді як їх більш зіркові колеги могли похвалитися мільйонними гонорарами.

Фінансові витрати каналу на «Теорію великого вибуху» збільшуються в астрономічній прогресії. Вартість одного епізоду, починаючи з 11 сезону, наближається до 10 млн доларів. Для ситкому це величезна сума. Одна серія комедії такого роду коштує близько 500 000 доларів у виробництві, проте коли актори стають зірками, ціна помітно зростає. Так, 10 сезон «Друзів» обходився з розрахунку по 10 млн доларів за серію.

Підтримувати «Теорію великого вибуху» на плаву допоможе реклама: за тридцятисекундний спот CBS бере близько 350 000 доларів. На щастя, рейтинги «Теорії» досить високі (починаючи з 2010 року, серіал регулярно отримує звання «самого популярного ситкому в США»), а тому і рекламодавці завжди знаходяться.

Наступного року на глядачів чекає зустріч з юною версією Шелдона Купера в спін-оффі «Молодий Шелдон». Актор Джим Парсонс, який продовжує грати цього героя в «Теорії великого вибуху», буде зачитувати закадровий текст. До речі, коли закінчиться 12-й сезон, Парсонсу буде 45 років.



Джерело: Кинопоиск



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Теорія великого вибуху,