Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Три претенденти на «Зеленого ліхтаря»

Три претенденти на «Зеленого ліхтаря»

M.F. FaraoN, 11.07.2009 11:53, (прочит: 3494 раз, коментовано: 0 раз)

Джастін Тімберлейк, Райан Рейнольдс і Бредлі Купер вступили в боротьбу…

Джастін ТімберлейкАльфа Дог») вступив в боротьбу з Бредлі КуперомПохмілля у Вегасі») і Райаном РейнольдсомРосомаха») за головну роль в кіно коміксі студії Warner Bros. «Зелений ліхтар».

Останні п'ять місяців студія разом з режисером Мартіном Кемпбеллом займалася пошуками актора на роль Хела Джордана, пілота ВПС, якого вмираючий інопланетянин наділив місією по службі в міжгалактичній поліції. Цього тижня залишилося всього троє кандидатів.

Спочатку виробники вирішили відбутися дешево і сердито, запросивши на головну роль актора з скромним апетитом по частині фінансів. Серед кандидатів на головну роль тоді значилися: Майкл Фассбендер (приз Канн за кращу чоловічу роль в «Безславних виродках»), Джаред Лето і Генрі Кевілл («Зоряний пил»).

Hollywood Reporter вважає, що в кожної з сторін – студії, продюсера Дональда Де Лайна і режисера Мартіна Кемпбелла – є свій фаворит, що й заважає їм прийти до згоди.

В студії, до речі, є ще одна проблема — бюджет. Зараз його величина коливається від $150 до $200 млн. (а по деяких кошторисах і того більше), і перш, ніж запускати фільм, Warner Bros. хоче отримати оптимальну вартість проекту. Повторювати помилки «Повернення Супермена» мейджору не хочеться.
Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах