Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

У травні стартують зйомки

У травні стартують зйомки "Короля Лева"

multikino.com, 18.03.2017 23:00, (прочит: 460 раз, коментовано: 0 раз)

Це буде не фільм, а ігрова версія відомого мультфільму


Для компанії Дісней це не перший мільтфільм, який переживає свою ре-екранізацію за останні роки. Так, зараз на екранах кінотеатрів стартував фільм "Красуня і Чудовисько", раніше екранізували "Попелюшку". Схоже, черга дійшла до "Короля Лева", однак повноцінної версії фільму очікувати не варто.

Згідно даних порталу My World Entertainment, зйомки ігрової версії анімаційної диснеївської класики «Король Лев», якою займається режисер «Книги джунглів» і двох частин «Залізної людини» Джон Фавро, стартують вже в травні місяці в студійних павільйонах Лос-Анджелеса. 

Сімба заговорить голосом Дональда Гловера, зірки серіалу «Атланта», а також майбутнього спін-офф про Хана Соло, над яким зараз працюють Філ Лорд і Кріс Міллер. Його батька Муфасу, як і в однойменному мультфільмі 1994 року, озвучить Джеймс Ерл Джонс, який, до речі, також має безпосереднє відношення до космічної саги – саме його важким баритоном звучить Дарт Вейдер. 

Сценарій переосмислення підготував Джефф Натансон, автор п'ятої частини «Піратів Карибського моря», а також фільмів Стівена Спілберга «Злови мене, якщо зможеш» і «Термінал».



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Король Лев,