Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

5 фільмів жахів, які краще не дивитися наніч

5 фільмів жахів, які краще не дивитися наніч

multikino.com, 21.03.2017 03:49, (прочит: 1304 раз, коментовано: 0 раз)

Для цих фільмів жахів потрібні міцні нерви і сильне плече поряд


Якщо вам набридли однотипні романтичні казочки, які невтомно крутять на телебаченні, або просто хочеться відчути страх і нервове напруження від якісних фільмів жахів, ця добірка, де містика і жахи сплелися в приголомшливий дует, не залишить вас байдужим.

Острів проклятих

Особисто ми вважаємо, що Леонарду Ді Капріо слід було видати Оскар ще задовго до «Легенди Г'ю Гласса» і хоча б через цей фільм. Химерна суміш реальності і фантазії вимордує вас і залишить багато запитань, а похмура і трохи моторошна історія змусить трясти колінами під ковдрою. Два судових пристави приїжджають на острів, на якому заснували клініку для божевільних. Чоловіки повинні зіткнутися з міцною павутиною брехні і розібратися, хто і в чому винен.

Сяйво



Нехай Стівен Кінг і не любить фільм, який Стенлі Кубрик створив на основі його творіння, але ми-то не автор і знаємо, що ця стрічка давно стала культовою і якщо хочеться дивитися фільми жахів, то починати потрібно з Сяйва. Великий гірський готель шукає доглядача на зимовий період. Джек Торренс, письменник, переїжджає в будинок з сім'єю, але вони навіть не уявляють, які наслідки матиме вигідна пропозиція роботи.

Шість демонів Емілі Роуз

Напевно, складно знайти людину, яка не чула б про екзорцизм – вигнання диявола з людини. У 80-х роках в Америці один з таких процесів закінчився смертю дівчини і священику пред'явили звинувачення у вбивстві. Завдання священика і адвокатів – довести існування потойбічних сил і їх втручання в життя Емілі.

Мовчання ягнят



Невже варто що-небудь говорити про цей фільм, якщо Ентоні Хопкінс отримав «Оскар» за 11 хвилин екранного часу, а Джоді Фостер шарахалася від актора кожного разу, коли вони зустрічалися на знімальному майданчику? Кларисса Старлінг розслідує справу маніяка, який викрадає молодих дівчат, здирає з них шкіру, а трупи витончено ховає, відводячи від себе підозру. Але щоб зловити одного злочинця, їй знадобиться допомога іншого – Ганнібала Лектера, психіатра, який погоджується допомогти, але за умови розмов з ним.

Шкіра в якій я живу

Педро Альмодовара не відпускає ні на хвилину, зачаровуючи загадками сюжету. Хірург зі світовим ім'ям прославився створенням штучної людської шкіри. Своїм колегам Роберт розповідає про експерименти на щурах, але насправді його піддослідним об'єктом є молода жінка Віра. Що це – витончене катування і експеримент хворого на голову лікаря або помста за гріхи минулого?



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

фільми жахів,