Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

5 крутих фільмів, які краще всього дивитися в ліжку

5 крутих фільмів, які краще всього дивитися в ліжку

multikino.com, 16.03.2017 03:59, (прочит: 1565 раз, коментовано: 0 раз)

Відмінні варіанти для затишного вечора під ковдрою


Після важкого робочого дня хочеться впасти на ліжечко, не думати ні про що і відмінно відпочити, що особливо вдається під акомпанемент якісного і затишного кіно. Якщо з вибором фільмів завжди готові допомогти ми, то над питанням вибору ліжка радимо зупинитися більш грунтовно. Наприклад, ліжка від http://www.manngroup-trade.ru/product/krovati/ припадуть до смаку навіть найбільш вибагливим «принцесам на горошині»: тут ви знайдете як бюджетні варіанти, так і преміум версії ліжок різних дизайнів і розмірів. Звертайте увагу на матеріал, з якого виготовлений корпус ліжка. Фахівці радять не скупитися і вибирати ліжко з натурального дерева. Такий варіант не тільки буде більш довговічним (на відміну від ДСП або МДФ, масив дерева може прослужити мінімум десять-п'ятнадцять років), але і позбавить вас від неприємних моментів на кшталт скрипу під час використання, тріщин на корпусі і швидкої поломки. Крім того, важливим є розмір ложа: завжди звертайте увагу на те, що ліжко повинна бути довше мінімум на 50-70 сантиметрів від вашого зросту.

Вибравши комфортне і ідеальне ліжко для себе, влаштовуйтеся в ньому зручніше і тягніть до себе ноутбук – ми радимо кращі фільми для домашнього відпочинку.

Прості складності

Фільм з Алеком Болдуіном і Меріл Стріп, яка несподівано «затесалася» в комедійну стрічку, подарує гарний настрій і відмінний заряд емоцій. Джейн важко переживає розлучення з чоловіком Джейком, який кинув її і трьох дітей заради молодої і підтягнутої красуні. Але і Джейку, який ось вже добрий десяток років живе з новою дружиною, самотньо і незатишно в новому шлюбі: дружина хоче дитину, а він давно відбувся як батько. Що робити і куди бігти? Зрозуміло, вихід очевидний: до колишньої!

1+1

Поки Голлівуд знімає ремейк цієї напрочуд насиченої картини, ми радимо подивитися оригінальну версію з Франсуа Клюзе і Омаром Сі. Заможний аристократ Філіп через катастрофу повністю нерухомий і розшукує помічника-компаньйона. Дріс, молодий темношкірий хлопець, після тюрми мріє тільки про допомогу, але волею випадку потрапляє на роботу до Пилипа. Відносини, в які складно повірити, з натягнутості перетворилися в довгу і міцну дружбу.

Добре бути тихонею

Веселий і разом з цим трохи сумний фільм про підлітка на ім'я Чарлі, який страждає від самотності, але все відразу змінюється, коли він знайомиться з аутсайдером класу. Чарлі потрапляє в круту компанію і його життя стає зовсім іншим. Фільм про кохання, переживання, дружбу і таємниці, про яких ми не підозрюємо, але які здатні багато чого змінити.

Між небом і землею

Старий і добрий фільм про хлопця Девіда, який важко переживає смерть дружини і дівчину Елізабет, яка несподівано потрапляє в його життя, заявляючи, що вона господиня квартири, але разом з цим здатна проходити крізь стіни і раптово зникати. Тепер і Девід і Ліззі повинні з'ясувати, в чому причина і як вони пов'язані між собою.

Шоколад

Неспішний і ароматний фільм для теплого вечора, який потрібно дивитися з келихом червоного вина і коробкою шоколадних цукерок. Віан і Анук, мати і дочка, приїжджають в тихе містечко напередодні Посту і перевертають його звичайне життя догори дном, відкриваючи крамницю, в якій продають шоколадні вироби і змінюють життя.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

фільми, ліжко,