Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Нічний адміністратор" з Томом Хіддлстоном отримав продовження

multikino.com, 10.03.2017 23:00, (прочит: 1248 раз, коментовано: 0 раз)

Фанати Тома, радійте!


Продюсери спільного проекту каналів BBC і AMC знаходяться на стадії переговорів з приводу другого сезону міні-серіалу "Нічний адміністратор", проте керівництво вже повідомило пресі, що другого сезону бути. 

"Студія The Ink Factory і канали BBC і AMC зараз знаходяться на стадії переговорів продовження серіалу. Ми всі дуже хочемо робити другий сезон, але при цьому не хочемо робити щось не на рівні першого сезону. Це була б погана ідея", - заявив представник каналу BBC. 

Всі серії першого сезону написав британський драматург Девід Фарр за мотивами роману класика шпигунського жанру Джона ле Карре. Зрежисирувала міні-серіал Сюзанна Бір («Брати»). Головні ролі виконали Х'ю Лорі, Том Хіддлстон і Елізабет Дебікі. 

Цікаво, що в 2017 році проекту вдалося отримати три статуетки на премії «Золотий глобус». В номінації «Кращий актор міні-серіалу або фільму на ТБ» переміг Хіддлстон, в номінації «Кращий актор другого плану міні-серіалу або фільму на ТБ» переможцем виявився Лорі, а «Кращою актрисою другого плану міні-серіалу або фільму на ТБ» була визнана Олівія Коулман. Всього в першому сезоні було знято шість серій.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Том Хіддлстон, Нічний адміністратор,