Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

В мережу виклали перші кадри фантастичного триллера

В мережу виклали перші кадри фантастичного триллера "Яскравість"

multikino.com, 08.03.2017 07:00, (прочит: 1366 раз, коментовано: 0 раз)

Режисером виступив Девід Ейр


У новому випуску Entertainment Weekly вийшов великий матеріал про новій картині Девіда Ейра «Яскравість», яку режисер робить на гроші сервісу Netflix. Разом з першими офіційними кадрами тепер доступні нові подробиці сюжету. 

У сценарії Макса Лендіса («Хроніка», «Віктор Франкенштейн», серіал «Детективне агентство Дірка Джентли») дія відбувається у фантастичному світі, де серед людей живуть чарівники, феї та інші істоти. Коп у виконанні Уілла Сміта отримує в напарники першого орка, по імені Джекобі (невпізнанний у гримі Джоел Еджертон), допущеного до служби в поліції. Їм доручають пошуки одного ховається «одноплемінника» героя Эджертона. Начальство підозрює, що до його втечі з-під арешту причетний орк-коп, та заводить на Эджертона справу. 

На Джекобі лежить додаткова відповідальність за програму по впровадженню орків в ряди поліції. Якщо експеримент з ним провалиться, то програму закриють. Тиск відчуває не тільки орк Еджертон, але і коп Сміт. Його колеги орка у формі приймають у штики і постійно жартують над героєм Сміта, який, на їхню думку, занадто прихильний до напарника. Хоча потрібно всього лише дискредитувати новобранця і закрити оркам шлях в копи.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Яскравість,