Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кейсі Аффлек відповів на звинувачення у домаганнях

Кейсі Аффлек відповів на звинувачення у домаганнях

multikino.com, 07.03.2017 07:00, (прочит: 915 раз, коментовано: 0 раз)

У 2010 році справу "зам'яли"


У 2010 році після зйомок фільму «Я все ще тут» (i'm Still Here) відразу дві учасниці знімальної групи подали на актора до суду за сексуальні домагання. Тоді Аффлек-молодший заперечував свою провину, і справа зуміли врегулювати до суду. 

Брі Ларсон, яка вручала премію Кейсі, відмовилася привітати актора з перемогою і не розділила загальну радість від його тріумфу. Тоді ж заговорили про те, що Ларсон, для якої захист прав жінок є важливою справою, зневажає Аффлека за його вчинки. До неї приєдналася і актриса Констанс Ву, яка написала, що Аффлека номінували на «Оскар», тому що «хороша гра значить більше, ніж людяність, а бідному хлопчикові так потрібна допомога».

Сам Кейсі Аффлек вирішив не залишатися осторонь від нових чуток і прокоментував ситуацію: «Я вважаю, що будь-яке зневажливе ставлення до людей неприйнятне. Всі заслуговують того, щоб до них ставилися з повагою на робочому місці або в будь-якому іншому. Я нічого не можу вдіяти з цими чутками. Я можу лише жити своїм життям і говорити про свої цінності, яких я завжди дотримуюся». Актор також додав, що люди, що обговорюють в інтернеті його поведінку, не знають, про що говорять, адже справу 2010 року було врегульовано, а її учасникам не дозволяється про неї говорити.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Кейсі Аффлек,