Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Логан" захопив світові збори

multikino.com, 07.03.2017 01:10, (прочит: 996 раз, коментовано: 0 раз)

Оголосили перші підсумки минулих вихідних


Кінокомікс «Логан» дебютує в американському прокаті з першого місця. Картина Джеймса Менголда заробила на старті $85 млн. «Логан» стартував на рівні з першою частиною «Люди Ікс: Початок. Росомаха» — $85 млн. (заг. $179 млн.), і в кілька разів перевершив результат другої частини «Росомаха: Безсмертний» — $53 млн. (заг. $132 млн.). Серед усіх фільмів франшизи «Люди Ікс» «Логан» показав третій результат після «Людей Ікс: Остання битва» — $102 млн. (заг. $234 млн.) і «Дні минулого майбутнього» — $90 млн. (заг. $233 млн.). І залишив далеко позаду першу частину — $54 млн. (заг. $157 млн), «Перший Клас» — $55 млн. (заг. $146 млн.) і «Апокаліпсис» — $65 млн. (заг. $155 млн.). Також «Логан» показ третій результат стартового дня для фільму з рейтингом R. За перший день «Логан» заробив $33 млн. Більше в американському прокаті збирали лише «Дэдпул» — $47 млн. і «Матриця: Перезавантаження» — $37 млн. Завдяки хорошій критиці (RT — 93%), «Логан» може розраховувати на хорошу стійкість в прокаті, і навіть новий «Конг», який вийде вже на цьому тижні, швидше за все не зможе відібрати місце лідера. На даний момент можна сказати, що фінальні збори «Логана» складуть приблизно $200/$210 млн. Бюджет фільму склав $97 млн. 

На друге місце опускається детективний хоррор «Геть». Після дуже успішного минулого тижня ужастик продовжує показувати вражаючі результати в домашньому прокаті. Другий вікенд приніс картині ще $26 млн. Після чотирнадцяти днів американського прокату в активі ужастика $75 млн. Нагадуємо, що бюджет фільму склав всього $4,5 млн. 

З третього місця починає свій прокат фентезі-драма «Хатина». Картина з Семом Уортингтоном і Октавией Спенсер заробила на старті $16 млн. Аналітики прогнозували «Хатині» понад $15 млн. на старті. 

Мультфільм «Лего Фільм: Бетмен» впритул наблизився до підкорення позначки в $150 млн. Еротична мелодрама «На п'ятдесят відтінків темніше» опускається на дев'яте місце, і вже на наступному тижні точно вилетить з десятки найсильніших. На даний момент збори картини в США становлять $109 млн. 

Бойовик «Джон Уік 2» опускається на шосте місце. Другий «Джон Уік» вже заробив у штатах понад $80 млн. Результат дуже хороший. І тепер впевненими кроками йде до фінальної виручки в районі $90 млн. 

На наступному тижні в американський прокат вийде одна новинка: пригодницький бойовик «Конг: Острів черепа». Обмеженим прокатом стартує драматичний трилер «Персональний покупець».



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

касові збори, Логан,