Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Компанії, яка помилилась на

Компанії, яка помилилась на "Оскарі" погрожують

multikino.com, 04.03.2017 22:25, (прочит: 693 раз, коментовано: 0 раз)

Неприємна помилка може коштувати комусь життя?


Академіки з «Оскара» змушені взяти під охорону представників компанії PricewaterhouseCoppers Брайна Каллінена і Марту Руїз, які зробили помилку під час останньої церемонії вручення премії, повідомляє thr.ru. Представники аудиторської компанії заявили, що щодня приходять сотні електронних листів з погрозами на їх адресу. Вони також розповіли, що біля будинків Руїз і Каллінена часто зустрічаються «підозрілі особи». 

«Зазвичай не стикаємося з такими випадками. Але зараз компанія відчула, що їм необхідно мати когось, хто б чергував біля будинків співробітників», - сказав представник PricewaterhouseCoopers. 

Аудиторська компанія PricewaterhouseCoopers працює на «Оскарі» більше 80 років і забезпечує таємницю голосування і підрахунок голосів у всіх номінаціях. 89-а за рахунком церемонія проходила в звичайному для компанії режимі, однак під самий кінець сталося непередбачене. Під час вручення статуетки у номінації «Кращий фільм», Фей Данауей і Уоррен Бітті, які оголошували переможця, отримали неправильний конверт. Спочатку приз був відданий мюзиклу Дем'єна Шазелла «Ла-Ла Ленд», однак, коли продюсер картини Джордан Хоровіц піднявся на сцену, то зрозумів, що сталася помилка. Насправді, «Оскар» отримав «Місячне світло» режисера Баррі Дженкінса. 

Відразу після церемонії компанія PricewaterhouseCoopers взяла на себе всю відповідальність і пообіцяла провести розслідування. За його результатом стало ясно, що винуватцем конфузу став Брайан Каллінен, один з партнерів PwC, який за кілька хвилин до оголошення переможця в номінації «Кращий фільм» запостив на своїй сторінці в Твіттер фото з Еммою Стоун. 57-річний Каллінен також не став слідувати всім протоколам поведінки в разі подібної помилки — і не зміг вчасно усунути наслідки.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Оскар, Оскар-2017,