Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Стали відомі деталі 7-го сезону

Стали відомі деталі 7-го сезону "Гри престолів"

multikino.com, 04.03.2017 00:10, (прочит: 2072 раз, коментовано: 0 раз)

Схоже, цей сезон став найважчим для самих акторів


Сьомий сезон "Гри престолів" попсував нерви своїм фанатам ще задовго до офіційного виходу. Спершу творці засмутили тим, що серій буде менше, не десять, як в минулих сезонах. Потім - що цей сезон буде передостаннім у франшизі. Останнім розчаруванням став факт, що доведеться чекати до літа, так як серіал доводилося знімати в умовах справжньої зими, тому зйомки на практиці тільки закінчуються. Потім матеріал чекає монтаж.

 Стало відомо, що ряд сцен 7 сезону "Гри престолів" знімають в Ісландії – туди вирушили, зокрема, Кіт Харінгтон, Ліам Каннінгем, Крістофер Хів'ю і ще кілька учасників акторського ансамблю. Акторам довелося зіткнутися з суворою ісландською зимою – зйомки велися при температурі мінус 25 градусів за Цельсієм і вітрі зі швидкістю 45 метрів в секунду.

Як повідомило джерело зі знімального майданчика, світловий день в період зйомок тривав близько 5-6 годин – і тому всі сцени знімали мало не в авральному режимі. Акторів гримували і одягали прямо в готелі і привозили на місце зйомки вже на 90% готовими. А безпосередньо під час зйомок учасників касту і знімальної групи від вітру захищали російські армійські намети, здатні витримувати сильні пориви вітру. До того ж через вітер акторам доводилося постійно кричати, щоб їх чули колеги.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Гра престолів,