Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Бенедикт Камбербетч зніметься у серіалі

Бенедикт Камбербетч зніметься у серіалі "Мелроуз"

multikino.com, 03.03.2017 07:00, (прочит: 943 раз, коментовано: 0 раз)

Нічого спільного з мильною оперою!


Бенедикт Камбербетч, який, незважаючи на успіх «Доктора Стренджа», ніяк не хоче покидати малий екран, виконає головну роль у міні-серіалі за романом Едварда Сент-Обіна, повідомляє Empire.

Це буде проект з п'яти епізодів під назвою «Мелроуз» на основі частково автобіографічного роману Едварда Сент-Обіна, що розповідає про життя Патріка Мелроуз. Дія почнеться в Нью-Йорку 1960-х, а закінчиться у Великобританії початку 2000-х. Кожен епізод досліджує один з ключових моментів в житті героя. Ми простежимо за тим, як Патрік в дитинстві страждав від влади деспотичного батька і як його мати це мовчки дозволяла; за тим, як він виріс і перетворився в аристократичного плейбоя; як пристрастився до наркотиків, пережив падіння і в результаті зміг переродитися.

Адаптував книгу Девід Ніколс, сценарист мелодрами «Далеко від божевільного натовпу». Спільним виробництвом міні-серіалу студії займаються Showtime і Sky Atlantic. Камбербетч зізнався, що все життя був великим шанувальником романів Сент-Обіна.

«Всі мої книги про те, як стати вільним. Вільним від зумовленості, від образи і ненависті, від вантажу минулого... Патрік може бути нещасним і руйнувати сам себе, його свідомість буває плутаним, а сарказм отруйним. Але він рухається до свободи і домагається її», — говорить сам автор про свого персонажа.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Бенедикт Камбербетч,