Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Пожартували: лондонський кінотеатр замість

Пожартували: лондонський кінотеатр замість "Місячного сяйва" включив "Ла-ла-ленд"

multikino.com, 03.03.2017 01:10, (прочит: 886 раз, коментовано: 0 раз)

Жарт у стилі "Оскару"


Як повідомляє Кинопоиск, один з лондонських кінотеатрів вирішив пожартувати над відвідувачами. Замість картини, яка стала володарем головної оскарівської статуетки, глядачам почали показувати тизер-трейлер "Ла-Ла Ленда". Потім його вимкнули і поставили потрібну картину. Аудиторія оцінила жарт і зустріла його оплесками.

"Це був не справжній фільм, а лише кілька секунд тизер-трейлер „Ла-Ла Ленда“, — заявив адміністратор кінотеатру виданню Time Out. — Потім ми його виключили і трохи побігали, щоб зробити вигляд, ніби скоїли помилку".

Таким чином співробітники кінотеатру послалися на інцидент, що стався на минулій 89-тій церемонії вручення премії «Оскар».

В руки Воррена Бітті і Фей Данауей потрапив конверт з карткою, де було написано ім'я кращої актриси (Емма Стоун, «Ла-Ла Ленд»).

В результаті вони оголосили не того переможця, тобто мюзикл «Ла-Ла Ленд». Насправді перемогла драма «Місячне світло». Проте помилка була розпізнана занадто пізно: продюсери «Ла-Ла Ленда» вже встигли сказати подячні промови, тому вся ситуація у результаті виглядала ніяково і стала предметом бурхливого обговорення в ЗМІ та інтернеті.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Ла-ла-ленд, Місячне сяйво, Оскар, Оскар-2017,