Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Три нестандартних фільми, які затягнуть вас сюжетом

Три нестандартних фільми, які затягнуть вас сюжетом

multikino.com, 01.03.2017 03:57, (прочит: 3149 раз, коментовано: 0 раз)

Цікаві історії, до яких ви захочете повернутися


Якщо ви не бажаєте дивитися «масове» кіно, які у всіх «на слуху» з-за кінопремій або гучних скандалів, ці фільми точно припадуть вам до смаку. Захоплюючі сюжети, відомі актори, гра заворожує і змушує вірити кожному слову і жесту – все це ви знайдете в наступній добірці відмінних стрічок.

Чорний лебідь (2010 рік)

Похмурий і елегантний фільм від Даррена Аронофскі, який точно змусить вас повернутися до нього ще не один раз. Наталі Портман грає балерину, яка несподівано для себе отримує головну партію в знаменитому балеті Чайковського. Готуючись до перевтілення, вимотуючи себе фізичною та моральною підготовкою, дівчина зауважує, що у неї з'явилася конкурентка, більш сильна і ніби створена для ролі Чорного лебедя. Ведучи виснажливу боротьбу з самою собою тепер балерині доводиться посилювати суперництво з несподіваною конкуренткою, проте чи небезпечна невідома балерина так, як небезпечні темні таємниці нашої душі? Наталі Портман і Міла Куніс створили неймовірний тандем, яким неможливо не повірити, а ви точно зрозумієте, що цей фільм http://bobfilm.biz – обов'язковий до перегляду!

Бійцівський клуб (1999 рік)

Ще один шедевр кінематографа, заснований на книзі Чака Паланіка. Втомлений працівник, ім'я якої ми так і не дізнаємося, одного разу зустрічає Тайлера Дердена. Тайлер веде ідеальну життя нікому не підкоряючись і дотримуючись власної філософії. Несподівано клерк і ділок знаходять спільну мову а незабаром засновують «Бійцівський клуб» - клуб, що пропагує саморуйнування, яке здатне звільнити людину. Але кінцівка історії стає несподіванкою не тільки для героїв, але і для самих уважних глядачів. Ну а прекрасне екранне тріо: Бред Пітт, Едвард Нортон і Хелена Бонем Картер – ще один аргумент на користь перегляду Бійцівського клубу.

Лобстер (2015 рік)

Фільм, який навіть через два роки після виходу на великі екрани був внесений у короткий лист номінантів на найкращий сценарій, розповідає про альтернативне суспільство, яке пропонує всім, хто розчарувався в любові, відвідати спеціальний готель. Тут ви маєте в своєму розпорядженні 45 днів, щоб знайти ідеально підходить половинку, адже в іншому випадку вас перетворюють на тварину і відправляють в їх світ. Колін Фаррел і Рейчел Вайс створили чудовий екранний тандем, а Леа Сейду довела вміння перевтілюватися з образу інтелігентної дівчини Бонда в жорстоку і розважливу жінку, яка бореться за виживання.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

фільми, Лобстер, Бійцівський клуб, Чорний лебідь,