Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Ла-ла-ленд" і "Оскар-2017": всі факти про церемонію

multikino.com, 28.02.2017 01:10, (прочит: 1186 раз, коментовано: 0 раз)

Успіх "Титаніка" повторити не вдалося


Мюзикл Демієна Шазелла "Ла-ла-ленд" став сенсацією ще до нагородження премією "Оскар". 14 номінацій з яких стрічка отримала шість: "Найкраща жіноча роль", "Найкращий режисер", "Найкраща пісня до фільму", "Найкраща музика", "Найкраща операторська робота", "Найкраща робота художника-постановника". 

Демієна Шазелла визнали найкращим режисером - він став наймолодшим режисером, який коли-небудь отримував цю премію.

Одразу дві "музичні" премії також отримав цей мюзикл: пісня City of stars, яку у "Ла-ла-ленді" виконували Раян Гослінг та Емма Стоун, а також саундтреки від Джастіна Горовіца стали безумовними переможцями.

Емма Стоун отримала золоту статуетку за "Найкращу жіночу роль", залишивши без "Оскара" Меріл Стріп, Наталі Портман, Рут Негга та Ізабель Юппер.

Прикрий конфуз стався наприкінці церемонії: "Бонні і Клайд" - Фей Данауей та Уоррен Біті помилково оголосили "Ла-ла-ленд" кращим фільмом року, доки на сцену не вийшов організатор, заявивши про помилку: переможцем став фільм "Місячне сяйво".

Однак, навіть ця прикрість не вплинула на головне: мюзикл Демієна Шазелла, створений у кращих традиціях "старого Голівуду", надзвичайно надихаючий та яскравий, став цьогорічним рекордсменов, отримавши шість золотих статуеток "Оскар".



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Ла-ла-ленд, Оскар, Оскар-2017,