Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Розповіли, чого варто очікувати в третій частині

Розповіли, чого варто очікувати в третій частині "50 відтінків сірого"

multikino.com, 26.02.2017 06:20, (прочит: 795 раз, коментовано: 0 раз)

Прем'єра відбудеться в лютому 2018 року


Як повідомляє Сегодня, посилаючись на USMagazine, крім Дакоти Джонсон і Джеймі Дорнан, які повернулися до ролей Анастейші Стіл і Крістіана Грея, ми знову побачимо на екрані Еріка Джонсона (екс-бос Анастейші Джек Хайд), Риту Кричу (сестра Грея Міа), Люка Граймса (брат Грея і Мії Елліот), Кім Бесінджер (Елена Лінкольн, давня BDSM-наставниця Крістіана) і Макса Мартіні (охоронця Грея Тейлор). Плюс - видавець книги Анастейші Бойс Фокс, якого зіграв Тайлер Гоглін, архітектор Джіа Маттео (Аріель Кеббел) і ще один охоронець - Сойєр (Брент Догерті).

Що до сюжету, то згідно з ним "Крістіан і Анастейша насолоджуються сімейним життям, поки не з'ясовується, що раптово зникла сестра Грея - Міа, і над новоспеченими подружжям згущуються хмари минулого: з'явився таємний і винахідливий мстивий недруг...".

Режисер - постановник другій частині Джеймс Фолі ( "Твін Пікс", "Ганнібал", "Картковий будиночок", кліпи Мадонни Papa Do not Preach і True Blue). Оператор - знову Джон Шварцман ( "Перл-Харбор", "Мир Юрського періоду").

Друга і третя частини, як відомо, знімалися одночасно. Прем'єра триквела відбудеться 9 лютого 2018 го.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

50 відтінків сірого,