Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Американці не знають номінантів на

Американці не знають номінантів на "Оскар"

multikino.com, 25.02.2017 00:10, (прочит: 546 раз, коментовано: 0 раз)

Цікаве дослідження провели The Hollywood Reporter і National Research Group


Як повідомляє дослідження, 800 респондентів відповідали на питання про фільми, церемонію нагороджень і політику і виявилося, що американці не дуже-то стежать за подіями в світі кіно.

Видання уточнює, що рівно половина респондентів голосувала за Хілларі Клінтон, а інша половина - за Дональда Трампа. Всього 39% підтримували Клінтон і змогли згадати, що на «Оскар» номінується фільм «Ла-Ла Ленд». Серед шанувальників Трампа цей відсоток ще нижче (26%). Всього 16% «клінтонців» назвали «Місячне сяйво», про який знали лише 6% «трамповців». Обидві групи практично геть забули про існування вестерну «За всяку ціну» - 95% опитаних з кожної сторони не згадали про фільм Девіда Маккензі.

В середньому вийшло, що шанувальники Клінтон трохи краще знали про номінантів або навіть бачили щось з дев'ятки. 31% опитаних бачили «Прибуття». Шанувальники Трампа не схибив: серед них картину Дені Вільнева подивилися 28% респондентів. Перевага в стані тих, хто голосував за Трампа виявився у випадку з військовою драмою Мела Гібсона: «З міркувань совісті» бачили 27% осіб, тоді як серед «клінтонців» фільм подивилися 18%.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Оскар,