Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Анджеліна Джолі зіграє Катерину Велику

Анджеліна Джолі зіграє Катерину Велику

multikino.com, 24.02.2017 23:40, (прочит: 1699 раз, коментовано: 0 раз)

А також може повернутись у продовженні "Малефісенти"


Актриса розглядає можливість зіграти рогату чаклунку у фільмі «Малефісента 2», а також роздумує над двома пропозиціями студії Universal, повідомляє Кинопоиск.

Перша з них - адаптація книги Саймона Сібег Монтефьоре «Катерина Велика і Потьомкін: Царська історія кохання». Після серії серйозних досліджень Монтефьоре написав монументальну біографію князя Потьомкіна, який, будучи молодшим Катерини, завоював серце цариці.

Другий проект - шпигунська драма, дія якої розвивається під час Другої світової війни, а назва збігається зі знаменитою картиною про Джеймса Бонда - «Шпигунка, яка мене любила». Це теж екранізація нон-фікшен-книги, де розповідається історія однієї з найзухваліших шпигунок Великобританії - Крістін Гренвілл.

Також Анджеліна Джолі готується до нової режисерської роботи, якої може стати екранізація роману Алессандро Барікко «Без крові» ( «Without Blood»). У ній розповідається про жорстокість неоголошеної війни. Крім того, Джолі прикріплена до продюсування сімейної картини «Айван, єдиний і неповторний» для студії Disney.

Цікаво, що Джолі, яка раніше заробляла по 20 млн доларів за фільм, більше не приваблює студії. Актриса повинна була зніматися в детективі «Убивство в Східному експресі», але кілька місяців правила сценарій, викликавши невдоволення продюсерів. Від її участі в підсумку відмовилися.

Universal, яка втратила гроші на мелодрамі Анджеліни Джолі «Лазурний берег», сподівається, що актриса зніметься в хоррорі «Наречена Франкенштейна». Саме заради участі Джолі в цьому рімейку студія витратила на «Лазурний берег» 25 млн доларів. Картина з тріском провалилася в прокаті, заробивши в США всього 500 000 доларів. Зараз Universal підшукує сценариста.

Студія Sony кличе Джолі в невелику картину «Стріляй як дівчисько» - біографію Мері Дженнінгс Хегар, майора ВПС США, яка тричі служила в Афганістані. Спочатку сценарій написав сценарист-дебютант, але зараз по ньому пройшовся автор «Снайпера» Джейсон Хол.

18 лютого в Камбоджі пройшла прем'єра нового режисерського проекту Анджеліни Джолі «Спочатку вони вбили мого батька». В основі фільму лежать мемуари Лунг Анг, яка пережила правління Пол Пота і червоних кхмерів. На прем'єрі не було голлівудських зірок, а також був відсутній Тед Сарандос, глава відділу по контенту Netflix. Заплативши 25 млн доларів за фільм Джолі, стрімінг-гігант випустить його восени.

Можливо, прем'єра в Камбоджі була першою і останньою подією, яку Netflix влаштовував для актриси. Переліт, умови проживання та дотримання вимог зірки, її дітей і почту обійшлися Netflix в 1 млн доларів.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Анджеліна Джолі,