Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Брі Ларсон розповіла деталі фільму

Брі Ларсон розповіла деталі фільму "Капітан Марвел"

multikino.com, 24.02.2017 06:20, (прочит: 1159 раз, коментовано: 0 раз)

До прем'єри ще два роки!


До прем'єри стрічки "Капітан Марвел" залишається ще більше двох років, проте фанати вже випитують деталі у виконавиці Брі Ларсон. У бесіді з IGN акторка розповіла кілька фактів.

"Мені не дозволено говорити про зовнішність своєї героїні ... Але розмови йдуть, кожен день люди пишуть у мене в Твіттері, мовляв, "тобі краще носити довге волосся!", або "тобі краще носити ірокез!", або"тобі краще носити шолом!", або "тобі краще не носити шолом!" і так далі. Загалом, хто-небудь з них точно залишиться незадоволений", - ділиться Ларсон.

"Що ж стосується самої Керол Денверс, то один лише факт, що вона служить таким собі містком між двома світами, переміщається між Землею і космосом, що її особистий простір перебуває в тій крихітній області, де закінчується Земля і починається космос, вже чіпає мене до глибини душі. Я неймовірно натхненна, ще з того самого моменту, як почала знайомитися з коміксами. І зараз я займаюся в основному тим, що читаю про неї", - додає актриса.

Керол Денверс вперше з'явилася в коміксах в 1968 році. Дослужившись до майора ВПС США, Керол стала працювати на Ніка Ф'юрі, поки одного разу вибух психо-магнетон пристрою не привів до трансформації Денверс в гібрид людини і Кріі. Так Керол Денверс стала Міс Марвел, а пізніше Подвійною Зіркою і новим Капітаном Марвел.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Брі Ларсон, Капітан Марвел,