Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Netflix викупив новий фільм Мартіна Скорсезе

Netflix викупив новий фільм Мартіна Скорсезе

multikino.com, 23.02.2017 22:25, (прочит: 612 раз, коментовано: 0 раз)

Головну роль отримає Роберт де Ніро


Спочатку фільм "Ірландець" збиралися знімати на студії Paramount, проте всьому завадив занадто великий бюджет в 100 млн доларів.

Студія не зважилася нав'язувати режисерові свої вимоги, тому фільм викупив стрімінговий сервіс Netflix, погодившись на повне фінансування стрічки.

У 2016 році права на "Ірландця" були продані студії STX Entertainment за 50 млн доларів на Каннському кінофестивалі. Paramount обмежилася Північною Америкою. Зараз же всі права на міжнародний прокат придбав Netflix, а це значить, що STX, швидше за все, вибула з гри. У Китаї картину займатиметься прокатом Media Asia. Реліз очікується в 2019 році ближче до "Оскару".

"Ірландець" стане дев'ятим фільмом Мартіна Скорсезе за участю Роберта Де Ніро. В основі проекту лежить роман Чарльза Брендта "Кажуть, ти фарбуєш будинки" ( «I Heard You Paint Houses»). Назва книги відсилає до мафіозного сленгу, що означає, що людина, до якої звертаються таким чином, працює кілером-найманцем, а після вбивства на стінах і підлогах будинків залишаються плями крові.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Мартін Скорсезе, Ірландець,