Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кращі фільми-новинки, які ви могли пропустити

Кращі фільми-новинки, які ви могли пропустити

multikino.com, 23.02.2017 00:01, (прочит: 671 раз, коментовано: 0 раз)

Обов'язково подивіться ці фільми!


Крім гучних і найбільш розрекламованих новинок цього і минулого року, таких як продовження «Зоряних воєн», повернення у всесвіт з «Гаррі Поттера» і кількох фільмів з Marvel, практично всі якісні і ті, які заслуговують на увагу глядача фільми залишилися осторонь. Ці кіно новинки не номіновані на Оскар і, можливо, не завжди хваляться купою інших нагород, але вони безумовно вартують глядацької симпатії і любові.

Джой

З Дженніфер Лоуренс в головній ролі цей фільм захопив своєю реалістичністю (всі події дійсно відбувалися) і правдивістю. Дівчина на ім'я Джой з дитинства мріяла, що її життя буде відповідати її імені - радість. Однак невдалий шлюб, маленька дитина і погана робота виявилися реальністю, до якої вона не була готова. Через деякий час Джой вирішує взяти життя в свої руки і пробиває важкий шлях в світ бізнесу.

Екстрасенси

Ми звикли, що коли на екрані з'являється Ентоні Хопкінс, від його гри і таланту неможливо відвести очей. Так сталося і в цьому фільмі, де «доктор Лектер» грає екстрасенса, до якого звертаються поліцейські в особливо важких справах. За свою практику Джон Кленсі стикався з безліччю хитрих вбивств і крадіжок, однак ця справа виявляється надзвичайно важкою, адже маніяк бачить всі ходи екстрасенса буквально наперед.

В активному пошуку

Так, несподіваний фільм серед більш серйозних картин, але ця комедія з Дакотою Джонсон в головній ролі буде відмінним варіантом для відпочинку. Еліс йде від свого бойфренда і тимчасово живе з старшою сестрою. Несподівано Еліс знаходить нову подругу, яка не представляє життя без вечірок і намагається втягнути скромну дівчину в нічне життя міста.

Містер Холмс

Цей Шерлок істотно відрізняється від образів, створених Бенедикт Камбербетч і Робертом Дауні-молодшим. Спокійний і неквапливий колишній детектив вийшов на пенсію і має намір прожити залишок життя в тиші села. Але таємниці і азарт розгадування загадок завжди чекають містера Холмса, навіть коли він сам цього не бажає.

Трамбо

Ще одна реальна історія про труднощі перемоги. Далтон Трамбо завжди вважав себе успішним і затребуваним голлівудським сценаристом, але одного разу він виявляється в «чорному списку». Тепер, коли двері «зоряного міста» перед ним закриті назавжди, у Трамбо є два шляхи - залишити все і забути про світ зірок або ж довести, що талант не зупинить ніщо.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

фільми,