Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Гаррісон Форд ледь не загинув у власному літаку

Гаррісон Форд ледь не загинув у власному літаку

multikino.com, 17.02.2017 23:00, (прочит: 1390 раз, коментовано: 0 раз)

Неприємна історія трапилася із актором на днях


74-річний Гаррісон Форд став причиною неприємного інциденту, який зараз розслідують спеціальні авіаційні служби США. Так, Форд, який керував літаком "Aviat Husky", схоже, знову відчув порушення пам'яті, про що свідчить запис розмови з авіадиспетчером. 

Аудіофайл оприлюднив портал "TMZ", і голос актора на ньому здається розгубленим. Акторові вдалося лише з третього разу повідомити, на чому він летить. 

"Я на гелікоптері … перепрошую, на гелікоптері … перепрошую…", - говорить 74-річний актор, поки врешті не повідомляє диспетчерській правильну марку літака та свій номер. Окрім того, Форд переплутав радіочастоти та спершу зв’язався не з тією вежею.

Очевидець, який спостерігав за посадкою літака актора з терміналу аеропорту, зізнався, що в нього було таке відчуття, ніби той розіб’ється.  За мить до того, як "Aviat Husky" торкнувся землі, він дав різкий крен, а потім досить сильно вдарився об покриття смуги для таксі, яку сплутав зі злітно-посадковою смугою.

Заходячи на посадку, Форд мало не зачепив "Boeing", в якому перебувало понад 100 людей.

Нагадаємо, що у 2015 році Гаррісон Форд отримав досить важкі травми через авіакатастрофу і навіть страждав проблемами з пам'яттю.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Гаррісон Форд,