Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

5 фільмів цієї зими, від яких ви не зможете відірватися

5 фільмів цієї зими, від яких ви не зможете відірватися

multikino.com, 17.02.2017 13:16, (прочит: 1646 раз, коментовано: 0 раз)

Від номінантів на Оскар до страхітливих сюжетів


Новий рік тільки почався, а кінематограф вже встиг порадувати вірних шанувальників кількома десятками якісних фільмів, які ми радимо внести в список обов'язкових до перегляду.

На п'ятдесят відтінків темніше (реж. Джеймс Фоулі)

Ви можете не зізнаватися, але ми-то знаємо, що екранізація другої частини еротичної мелодрами Е.Л.Джеймс була чи не найочікуванішою прем'єрою зими. За сюжетом фільму Анастейша (Дакота Джонсон) не втрачає надії побудувати нормальні відносини з ексцентричним мільярдером Крістіаном Греєм (Джеймі Дорнан), але крім тіней минулого, від яких складно позбутися кожному з нас, закоханим доведеться розібратися і з жінками Крістіана. Шанувальників класичного еротичного фільму чекає приємний сюрприз - в кадрі з'явиться Кім Бейсінгер.

Місячне світло (реж. Баррі Дженкінс)

Фільм, який подарував Наомі Харріс номінацію на Оскар за кілька хвилин екранного часу і який зачіпає особливо важливу для нинішнього Голлівуду тему расових упереджень. «Місячне сяйво» - це жорстока і правдива історія проблем чорної раси, сконцентрована на одному хлопцеві на ім'я Широн, за часів, коли Голлівуд, ця країна здійснених мрій, почав звертати увагу на афроамериканців.

Дзвінки (реж. Ф. Хав'єр Гутьєррес)

Повернення на екрани жахливої дівчинки Самарри чекали всі, хто виріс на фільмі жахів «Дзвінки» і ось, в цьому році вона повернулася, щоб змінити життя молодої закоханої пари Джулії і Холта назавжди. Почувши історію про те, що люди отримують дзвінки, які пророкують їх швидку загибель, Холт не вірить в це, але вирішує розібратися в дивному явищі. Але поки він досліджує таємницю касет і дзвінків, його дружина Джулія вирішує самостійно взяти участь в експерименті.

Ла-ла-ленд (реж. Демьєн Шазелл)

Якщо ви вважаєте, що час голлівудських мюзиклів вичерпав себе в середині минулого століття і пішов безповоротно з Деббі Рейнольдс, зіркою «Тих, що співають під дощем», фільм-сенсація цього року змусить вас переглянути вашу думку. Історія розгортається в сучасному Голлівуді, який все ще змушує людей мріяти про славу актора і з задоволенням руйнує мрії. Мія і Себастьян мріють про різне, але життя зводить їх разом в момент, коли нічого не виходить. Чи зможуть вони вистояти разом, коли удача посміхнеться кожному з них? Несподівані сюжетні повороти в супроводі приголомшливої ​​музики і неймовірної роботи режисера - це фільм, який варто подивитися.

Пекло (реж. Мартін Кулховен)

Для всіх, чий настрій вимагає похмурої картини і затягуючого сюжету, як раз до речі підійде закручений фільм з юною Дакотой Фаннінг і зірками серіалу «Гра престолів» - Керіс ван Хаутен і Кітом Харінгтон. За сюжетом героїня Дакоти вирішує залишити руйнує минуле позаду і почати життя заново. Для цієї мети дівчина звертається за допомогою до священика, однак вона не врахувала, що у цього пастиря свої власні методи допомоги заблукали душам.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

На 50 відтінків темніше, Ла-ла-ленд, Пекло, Дзвінки, Місячне сяйво,