Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Реальна любов" повертається: оголосили про зйомки продовження фільму

multikino.com, 16.02.2017 22:25, (прочит: 764 раз, коментовано: 0 раз)

Від виходу першого фільму минуло 14 років


Фільм "Реальна любов" з відмінним зоряним кастом став культовою романтичною комедією, яку безліч людей переглядає в обов'язковому порядку на Різдво і День святого Валентина. Важко повірити, але з моменту виходу культової різдвяної комедії "Реальна любов" (Love Actually) на екран минуло 14 років. У продовженні фільму шанувальників чекає продовження історій всіх знакових героїв.

Режисер фільму Річард Кертіс оголосив, що він і виконавці головних ролей - Кіра Найтлі, Х'ю Грант, Ліам Нісон, Колін Ферт та інші - знову зустрінуться на знімальному майданчику, щоб зняти короткометражний сиквел. На цей раз його мета буде не тільки розважальною, а й благодійною - фільм допоможе зібрати кошти для організації Comic Relief.

"Я і мріяти не міг про зйомки сиквела "Реальною любові", але думаю, це будуть веселі 10 хвилин, які покажуть, як змінилися улюблені герої. Хто найбільше постарів? Напевно, велике питання... Або все ж очевидно, що Ліам? Ми вдячні, що велика частина акторського складу відгукнулася на нашу ідею і вирішила приєднатися до проекту. Буде дуже зворушливий момент, коли ми всі знову зберемося на майданчику, адже минуло 14 років. ми сподіваємося, що зробимо щось по-справжньому веселе - в дусі оригінального фільму, залучимо велику кількість глядачів і допоможемо зібрати гроші на благодійні проекти в рамках Дня червоного носа (Red Nose Day)."

Прем'єра продовження "Реальною любові" відбудеться 24 березня на телеканалі BBC One.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Реальна любов,