Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Шерлок став найпопулярнішим героєм фільмів ВВС

Шерлок став найпопулярнішим героєм фільмів ВВС

multikino.com, 15.02.2017 23:40, (прочит: 1163 раз, коментовано: 0 раз)

Хтось сумнівався?


Ми взагалі не сумнівалися в популярності Шерлока. Варто тільки згадати, що серії "Шерлока" не раз обганяли по популярності звернення королеви Великобританії і все буде ясно.

Але все ж канал BBC провів голосування за найпопулярніших персонажів його серіалів за межами Великобританії, щоб зрозуміти як справи з іншими фанатами. Було опитано більше 7 000 чоловік з США, Австралії, Індії, Японії, Німеччини, Франції та Мексики. В результаті головний герой серіалу "Шерлок" переміг, отримавши 29,7% голосів. На другому місці - Доктор Хто (17,6%), на третьому - Лютер (12,4%) з однойменних серіалів.

Бенедикт Камбербетч заявив, що він був задоволений першим місцем в списку. "Хто б подумав, що соціопат може стати настільки популярний в усьому світі?" - прокоментував новину актор.

Ще одне опитування було покликане виявити найпопулярнішу сцену з серіалів каналу. Тут також виграв "Шерлок": падіння Холмса з даху отримало 26% голосів, обігнавши скетч Мертвого Папугу з "Летючого цирку Монті Пайтона" і інші відомі сцени, на кшталт балу з "Війни і миру" і виходу містера Дарсі з озера в "Гордості та упередженні ".



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Шерлок, ВВС,