Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Сім захоплюючих фільмів, номінованих на

Сім захоплюючих фільмів, номінованих на "Оскар"

multikino.com, 15.02.2017 08:16, (прочит: 1859 раз, коментовано: 0 раз)

У вас ще є час їх подивитися!


Церемонія Оскара, яка ось-ось відбудеться  в Лос-Анджелесі, обіцяє стати самою захоплюючою і непередбачуваною, адже в цьому році було випущено більше всього фільмів, а один з них - мюзикл «Ла-ла-ленд» вже став легендою, зібравши відразу 14 номінацій, чого не траплялося з часів «Титаніка». На які фільми варто звернути увагу і подивитися, перш ніж академія визначить переможця?

Джекі

Фільм-біографія з неповторною Наталі Портман зібрав всього дві номінації, але це не заважає називати стрічку однією з головних в кар'єрі голлівудської єврейки Наталі. «Джекі» розповідає про чотири дні з життя першої леді США Жаклін Кеннеді після вбивства її чоловіка, яка завжди захоплювала пресу стійкістю, але як це було насправді?

Флоренс Фостер Дженкінс

Меріл Стріп, яка виконала в цьому фільмі головну роль, в черговий раз доводить, яка вона все-таки чудова жінка і геніальна актриса! Ви можете дивитися фільми тут, а також і історію про багату жінку, яка найбільше хотіла співати для світу, незважаючи на відсутність таланту.

Лев

Це історія про те, що минуле ніколи не відпустить вас настільки, щоб ви могли про нього забути. Колись маленький хлопчик загубився, але зумів вижити і побудувати нове життя з нуля. І ось, 25 років по тому він повертається, щоб знайти всіх, кого втратив, але головне - себе. Ніколь Кідман і Дев Патель отримали номінації як кращі актори другого плану. Тримаємо кулаки!

Огорожі

Не тільки фільм, який чіпляє гострі расові питання, але і те, як наша сім'я впливає на нас. Бейсболіст, який давно відійшов від кар'єри, збирає сміття на вулиці, а на довершення до всього він - темношкірий, а Америка 50-х років досить сувора і з безліччю забобонів.

Манчестер біля моря

Кейсі Аффлек вже отримав «Британський Оскар» за цю роль, так що хто знає, можливо і роль замкнутого сантехніка Лі, який повертається в місто після смерті брата для опіки над його сином, стане для нього щасливою? До речі, у фільму чотири номінації, серед яких і «Кращий режисер» і «Кращий оригінальний сценарій».

Прибуття

Науково-фантастичний фільм став розчаруванням для головної актриси - Емі Адамс, яку не номінували на «Оскар», але в усьому іншому - в заплутаному сюжеті, проникаючій музиці і неймовірному зображенні «Прибуття» - відмінний варіант для вечора. Лінгвіст і фізик - єдина надія на те, що контакт з несподіваними прибульцями буде налагоджений. Чи зможуть головні герої розібратися, чого від людства хоче інша раса або ж доведеться зрозуміти спершу самих себе?

Ла-ла-ленд

Так, це мюзикл, до якого ми, чесно кажучи, повинні ще звикнути. Але неповторні Райан Гослінг і Емма Стоун змусять вас дивитися на буйство фарб і музики з відкритим ротом. Фільм про те, що навіть місто «зірок» не завжди буває привітним, а шлях до мрії буває занадто важким і вимагає дуже багато жертв.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Оскар, 2017,