Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Як швидко вилікувати варикоцеле

Як швидко вилікувати варикоцеле

multikino.com, 12.02.2017 17:00, (прочит: 358 раз, коментовано: 0 раз)

Неприємна «чоловіча» хвороба, яка не чекає старості


Існує помилкова думка, що всі важковиліковні чоловічі хвороби приходять ближче до старості як результат неправильного харчування, постійного ігнорування фізичних вправ і недостатнього догляду за собою. Але, на жаль, це не більше ніж міф і перша ж хвороба, яка його розвінчує - це варикоцеле, а найкраща від варикоцеле операція - це варікоцелектомія.

Що це за хвороба? Варикоцеле - це варикозне розширення вен, яке з'являється в досить інтимному місці - в сім'яному канатику. Проблеми з венами приносять чоловікові проблеми з кровопостачанням тканини яєчка, в результаті виникають труднощі з виробленням сперми, а потім і з заплідненням. Так що фахівці медичного центру Андроцентр радять ні в якому разі не запускати хворобу або проводити лікування «по-старому», адже задавнене варикоцеле - це не тільки болючі і неприємні відчуття, але і можливість ніколи не відчути радість батьківства.

Так як варикоцеле не виявляється особливими хворобливими симптомами, вся відповідальність покладається на чоловіка - звертайте увагу на статевий орган і перевіряйте, чи не з'явилася на шкірі виражена венозна сітка. Варикозне розширення вен біля мошонки не виникає через зайву напругу організму - справа може бути в неправильній анатомічній будові або поганому постачанні кров'ю яєчок.

Лікарі Андроцентру радять при будь-якому виникненні підозри на варикоцеле пройти комплексну діагностику, яка складається з огляду, пальпації і ультразвукового дослідження ураженого місця. Тільки таким чином можна з'ясувати хвороба чи це і призначити курс лікування.

Лікування варикоцеле - це завжди оперативне втручання, яке зупиняє уражені вени навколо насіннєвого каналу. Варікоцелектомія або операція Мармара, яка проводиться в центрі Андроцентр кваліфікованими хірургами за допомогою сучасної техніки і практично без шрамів. На відміну від інших видів оперативних втручань під час цієї операції здійснюється невеликий надріз біля проблемних вен. Лікар видаляє «хворі» вени не зачіпаючи при цьому судини і м'язи, а пацієнт в день операції зможе покинути клініку і жити звичайним життям. Всіх, хто турбується наявністю шрамів, лікарі Андроцентр заспокоюють - маленький рубець «розсмоктується» протягом декількох місяців і протягом цілого життя пацієнта не нагадає про себе обмеженнями або хворобливими відчуттями.

Головне в лікуванні статевих хвороб - не упустити потрібний момент. Лікарі Андроцентру завжди готові проконсультувати пацієнта, провести діагностику і приступити до швидкого і якісного лікування. Варикоцеле - це не вирок і позбутися від нього можна без зайвого клопоту.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

варикоцеле, лікування,