Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Перший постер нового фільму за романом Агати Крісті (ФОТО)

Перший постер нового фільму за романом Агати Крісті (ФОТО)

multikino.com, 10.02.2017 23:40, (прочит: 1417 раз, коментовано: 0 раз)

Коли, кажете, буде прем'єра?


Схоже, що Голлівуд вирішив не створювати нічого нового, а взятися за старе. Так, в цьому році це буде вже другий фільм, який створений за мотивами детективів Агати Крісті. Перший - "Вбивство в Східному експресі" з абсолютно неймовірним зірковим складом повинен з'явитися на екранах вже в листопаді. Другий, з назвою "Скорчений будиночок" (Crooked House) адаптував Джуліан Феллоуз, відомий глядачеві за "Абатству Даунтон" і Жаль Паке Бреннер ( "Темні таємниці").

У головних ролях заявлені Гленн Клоуз, Джіліанн Андерсон, Макс Айронс, Крістіна Хендрікс, Джуліан Сандс, Аманда Аббінгтон, Стефані Мартіні, Терренс Стемп та інші.

За сюжетом в Єгипті Чарльз Хейуорд знайомиться з Софією, онукою багатого олігарха Арістіда Леонідіса. Через два роки Чарльз приїжджає до Софії просити її руки. Але в родині дівчини сталася трагедія - убитий її дід. Обставини смерті скоро з'ясовуються - замість інсуліну дідові вкололи смертельну дозу езеріну - очних крапель. Будь-хто з родичів міг піти на таке. Чарльз починає розслідування.

Відомо, що зйомки фільму почалися, але дату релізу поки тримають в секреті.





Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Скорчений будиночок,