Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Бред Пітт відмовився платити аліменти

Бред Пітт відмовився платити аліменти

multikino.com, 10.02.2017 07:00, (прочит: 1428 раз, коментовано: 0 раз)

Актор вважає, що сума занадто велика


Здається, що велика любов принесла великі позови. Експерти вважають, що судові розгляди колишнього подружжя Анджеліни Джолі і Бреда Пітта триватимуть мінімум до кінця цього року.

Питання майна пара вирішила в лічені дні, але ось опіка над дітьми створила більше питань. І незважаючи на домовленість Джолі і Пітта не розголошувати судові документи процесу, в пресу все-таки просочилися нові подробиці справи. З'ясувалося, що актриса винесла на порядок дня питання аліментів: Джолі не тільки розраховує на одноосібну опіку, але і вимагає у актора фінансових виплат в призначеному нею розмірі. Відомо, що сума щомісячних аліментів, на які претендує актриса, становить $ 100 тисяч - Джолі вважає, що цієї суми вистачить на утримання шістьох дітей і відрахування в їх трастовий фонд на майбутню освіту. Але це не все: актриса також вимагає, щоб Пітт щороку поповнював трастовий рахунок кожного з дітей на $ 250 тисяч до тих пір, поки сума не досягне 5 мільйонів.

Бред Пітт заявив, що не приймає запити колишньої дружини всерйоз і він збирається поборотися за опіку над дітьми.

Адвокати Пітта впевнені в успішному для нього результаті цієї справи. Питання фінансового забезпечення дітей повинні бути дозволені в найближчі три місяці.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Анджеліна Джолі, Бред Пітт,