Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Еммі Стоун і Раяну Гослінгу заборонили співати на

Еммі Стоун і Раяну Гослінгу заборонили співати на "Оскарі"

multikino.com, 09.02.2017 01:10, (прочит: 832 раз, коментовано: 0 раз)

Всі пісні, номіновані на Оскар, виконуються під час церемонії


Мюзикл "Ла-ла-ленд", який отримав відразу 14 номінацій на премію "Оскар" відзначився в номінації "Кращої пісні" двома номінаціями. Однак, днями з'явилася інформація, що Еммі Стоун і Райану Гослінгу не дадуть виконати жодну з композицій. Причиною кіноакадеміки імовірно назвали непрофесіональность співу акторів. У приклад кіноакадеміки поставили Джастіна Тімберлейка, який може отримати "Оскар" за пісню в мультфільмі "Тролі".

Поки актори сподіваються на скасування настільки суворого рішення, Райан Гослінг розповів пресі, як знімальна група відреагувала на 14 номінацій.

"У той момент ми з Дем'єн Шазеллом, режисером фільму, перебували на Кінофестивалі в Санта-Барбарі, - розповідає Райан Гослінг. - Було вже досить пізно, коли я почув стукіт у двері. Це був Дем'єн. З пляшкою шампанського і телефоном в руках. У той момент з ним по FaceTime спілкувалося 10 осіб одночасно". Еммі Стоун тоді ж зателефонувала кохана режисера і повідомила приємну новину, запросивши до загального чату в FaceTime. Як відзначають самі актори, "це була вечірка в дусі 2017 року".



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Ла-ла-ленд, Оскар,