Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джекі Чан обігнав

Джекі Чан обігнав "Дзвінки" у світовому прокаті

multikino.com, 07.02.2017 23:00, (прочит: 1926 раз, коментовано: 0 раз)

Цей дідусь ніколи не постаріє!


Перший вікенд лютого став "продовженням банкету" для комедії з Джекі Чаном у головній ролі. Минулого тижня картина розташовувалася на 5 місці. За другі вихідні прокату комедія "Кунг-фу Йога" заробила $ 51 млн. Загальні ж збори становлять $ 178 млн. На картину під силу заробити в прокаті більше $ 250 млн, кажуть критики.

На четвертому місці залишається трилер "Спліт", який ось уже третій тиждень поспіль очолює американський прокат. Третій вікенд американського прокату приніс картині $ 14 млн. Вже на цьому тижні "Спліт" запрацює в США $ 100 млн. На даний момент збори картини в штатах становлять $ 98 млн. Минулого тижня "Спліт" стартував на Тайвані - $ 1,5 млн. Світові збори трилера становлять $ 142 млн. Картина вже кілька разів оточила свій крихітний бюджет в $ 9 млн.

З п'ятого місця починає свій світовий прокат фільм жахів "Дзвінки". За вікенд фільм жахів заробив $ 28 млн.

Мюзикл Шазелла "Ла-Ла Ленд" зберіг за собою 6 місце. Збори фільму в міжнародному прокаті вже перевалили за $ 150 млн. Світові ж збори становлять $ 268 млн, а попереду ще прокат в Китаї.

На сьоме місце опускається хоррор "Обитель зла: Остання глава". Збори стрічки склали $ 21 млн. "Остання глава" відносно добре стартувала в Сінгапурі - $ 655 тисяч. За весь час прокату збори фінальної глави популярної франшизи становлять $ 117 млн.

Мультфільм "Співай" впритул наблизився до підкорення рубежу в $ 500 млн. світових зборів. На даний момент збори анімаційної стрічки складають $ 487 млн.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

касові збори, Джекі Чан,