Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Наомі Харріс отримала

Наомі Харріс отримала "Оскар" за три дні роботи

multikino.com, 07.02.2017 23:40, (прочит: 1390 раз, коментовано: 0 раз)

Саме за стільки часу вдалося відзняти сцени з участю актриси


Згадайте, на які жертви доводиться йти деяким акторам, щоб зіграти героя: Джаред Лето набирав зайву вагу заради ролі вбивці Джона Леннона у фільмі "Глава 27", Роберт Паттінсон заради красивого образу мачо-вампіра проводив дні в спортзалі, а Едріен Броуді морив себе голодом заради "Піаніста". А відомій актрисі Наомі Харріс вдалося обійтися малими жертвами: номінацію на "Оскар" за роль в драмі "Місячне світло" актриса отримала за 3 дні роботи.

Британська актриса в інтерв'ю виданню W зізналася, що на зйомки своїх сцен в драмі від режисера Беррі Дженкінса витратила зовсім небагато часу, хоча справа зовсім не в "легкості" ролі.

"У мене було всього три дні, щоб відзняти всі свої сцени. Ми знімали фільм непослідовно, так що спочатку йшли сцени з моєю героїнею в зрілому віці, потім - в молодості", - згадує Харріс.

"Звичайно, подібного ніхто не планував: спочатку передбачалося, що мої сцени ми будемо знімати протягом трьох з гаком тижнів. Але потім щось пішло не так з оформленням моєї візи, і в підсумку все довелося вмістити в три дня".

Наомі зізналася, що спочатку запанікувала - але режисер фільму допоміг їй впоратися з непростим завданням: "Баррі був настільки спокійним, настільки впевненим, що завдяки йому я відчула, що зможу з цим впоратися. На щастя, я готувалася до зйомок заздалегідь, так що знала свою героїню від і до".



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Наомі Харріс, Місячне сяйво,